Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül: Program Oturmak Üzere!

İlgili Postlar

Seda Akgül: Program Oturmak Üzere!

Seda Akgül: Program oturmak üzere! Ünlü sunucu Seda Akgül, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına neler söyledi? Seda Akgül’ün de sunucularından bir olduğu 4 Kadın Zamanı isimli programda nasıl bir değişiklik yapıldı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Seda Akgül’den Şaşırtan Bacak Paylaşımı

Seda Akgül: Program Oturmak Üzere

Seda Akgül: Program oturmak üzere! Kanal D ekranlarında Ağustos ayında yayınlanmaya başlayan 4 Kadın Zamanı isimli programın sunucularından biri olan Seda Akgül, önceki gün bir alış veriş merkezinde magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Seda Akgül kimdir?

Arkadaşları ile keyifli bir gün geçirdi!

Kanal D ekranlarında yayınlanan 4 Kadın Zamanı isimli programın sunucularından biri olan Seda Akgül, program çıkışında alışveriş merkezine gelerek kız arkadaşları ile bir restoranda yemek yedi.

4 Kadın Programı Kaldırılıyor mu?

Muhabirler ile ayak üstü sohbet etti

Keyifli vakit geçirdiği gözlemlenen Akgül, arkadaşları ile birlikte yediği yemeğin ardından uzun süre alışveriş yaptı. Alışverişin ardından yorularak bir kahve molası veren güzel sunucu, alış veriş merkezi çıkışında aracına binerken kendisini görüntüleyen magazin muhabirleri ile ayak üstü sohbet etti.

Program yavaş yavaş oturuyor, seyircimiz bizi yalnız bırakmıyor!

Magazin muhabirlerinin 4 Kadın Zamanı programın izlenme oranlarını sorması üzerine, programın daha çok yeni olduğuna dikkat çekerek “Program yavaş yavaş oturuyor. Seyircimiz sağ olsun bizi yalnız bırakmıyorlar, onlara teşekkür ederiz. İyi bir ekip olduk.” dedi.

Aracını beklerken düzgün fiziği ile dikkat çekti

Düzgün fiziği ve giyimi ile tüm dikkatleri üzerine çelen ünlü sunucu Seda Akgül, görevlilerin aracını getirmesinden sonra alış veriş merkezinden ayrıldı.

Eleştirilerin hedefi olmuştu

Derya Tuna, Hande Ataizi, Eylül Öztürk ve Seda Akgül2ün sunuculuğunu yaptığı 4 Kadın Zamanı isimli programla ilgili olarak bir çok eleştiri yapılmıştı.
Programda her telden çalındığı, kafa karışıklığı yarattığı, hedef kitlesi belli olmadığı ile ilgili eleştiriler yoğunlaştığı sırada, yayınladıkları son programda moderatörlerin koltuktan masaya geçmesi dikkatleri çekti.

Koltuktan masaya transfer oldular!

Daha önce uzun koltuklarda oturarak programı yöneten Seda Akgül, Hande Ataizi, Eylül Öztürk ve Derya Tuna büyük bir masanın etrafına toplanarak yayın yaptı. İzleyiciler ise bu durumu masa başının programı daha bir derleyip toparladığı, dikkatlerin tek bir yerde toplandığı yorumlarını yaptılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler