Ana SayfaÜnlüler4 Kadın Programı Kaldırılıyor mu?

İlgili Postlar

4 Kadın Programı Kaldırılıyor mu?

4 Kadın programı kaldırılıyor mu? Hafta başında ekranlarda izleyicisiyle buluşan Kanal D’nin yeni programı 4 Kadın, başladığı günden itibaren bir hayli ses getirdi. Usta gazeteci Yüksel Aytuğ, bugün kaleme aldığı köşe yazısında ‘4 Kadın’ın evi pek dağınık’ diyerek eleştiride bulundu. 4 Kadın programının geleceği ne olacak? Yeni sezonda hangi programcı ekranlara geri dönünce 4 Kadın riske girecek? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

“4 Kadın Zamanı” Sunucusu Eylül Öztürk, Pragramında Müjdeli Haberi Verdi! Eylül Öztürk Hamile Mi  ?

4 Kadın Programı Kaldırılıyor mu?

Geçtiğimiz pazartesi günü yayın hayatına merhaba diyen 4 Kadın programında sunucular  Seda Akgül, Derya Tuna, Hande Ataizi ve Eylül Öztürk yer alıyor. Magazinden modaya kadar günlük hayat ile ilgili her konun derinlemesine incelendiği programda herşey tartışılıyor.

Usta gazeteci Yüksel Aytuğ, bugün kaleme aldığı köşe yazısında ‘4 Kadın’ın evi pek dağınık’ diyerek sunuculara eleştiri yöneltti. Programda sunucular Seda Akgül, Derya Tuna, Hande Ataizi ve Eylül Öztürk’ün  her telden çaldıklarını, kafa karışıklığı yarattığını iddia eden usta gazeteci, Müge Anlı’nın sabah programı yeni sezona başladıktan sonra 4 Kadın’ın akibetinin ne olacağını merak ettiğini söyledi. İşte Yüksel Aytuğ’un haber ile ilgili yazısı…

4 Kadın’ın Evi Pek Dağınık

“Kanal D’nin yeni sabah kuşağı programı ‘4 Kadın Zamanı’nın ilk iki bölümünden doğrusu pek bir şey anlamadım.

Hem yapımcısının, hem hanımların kafası biraz karışık gibi geldi bana. Her telden çaldılar. Bir magazine daldılar, bir sosyal olaylara değindiler, bir mutfağa girdiler. Ancak “Hayattaki her şey bu programda olacak” demekle işin içinden sıyrılamıyorsunuz. Programın mutlaka bir kimliği, çerçevesi, hedef kitlesi, amacı olmak zorunda.Örneğin, ilk bölümde yer alan son derece önemli bir konu, bu karmaşada karambole geldi. Almanya’da binlerce Türk çocuğunun ailelerinden kopartılarak Alman ailelerin yanına verilmesi, ulusal kimliklerinin, dinlerinin ve dillerinin zorla değiştirilmeye çalışılması bana göre tek başına bir haftalık konuydu.

‘4 Kadın Zamanı’ için geri sayım başladı! Hangi gün, hangi kanalda?

Hanımların Kafası Biraz Karışık

Kanal D’nin yeni sabah kuşağı programı ‘4 Kadın Zamanı’nın ilk iki bölümünden doğrusu pek bir şey anlamadım. Hem yapımcısının, hem hanımların kafası biraz karışık gibi geldi bana. Her telden çaldılar. Bir magazine daldılar, bir sosyal olaylara değindiler, bir mutfağa girdiler. Ancak “Hayattaki her şey bu programda olacak” demekle işin içinden sıyrılamıyorsunuz. Programın mutlaka bir kimliği, çerçevesi, hedef kitlesi, amacı olmak zorunda.
Örneğin, ilk bölümde yer alan son derece önemli bir konu, bu karmaşada karambole geldi. Almanya’da binlerce Türk çocuğunun ailelerinden kopartılarak Alman ailelerin yanına verilmesi, ulusal kimliklerinin, dinlerinin ve dillerinin zorla değiştirilmeye çalışılması bana göre tek başına bir haftalık konuydu.

Umarım Buhar Olup Uçmazlar

Bizde bazı programlar yayın hayatına ‘kervan yolda düzülür’ mantığı ile başlar. Sonunda suyun yolunu bulması beklenir. Ama gördüğüm kadarıyla 4 Kadın’ın (Seda Akgül, Derya Tuna, Hande Ataizi, Eylül Öztürk) evi pek dağınık. Umarım daha önceki benzerleri gibi, atv’de Müge Anlı’nın programı başlayınca buhar olup uçmazlar.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler