Ana SayfaÜnlülerDemet Şener: O Kişi Bir Yerde Çıkacak Karşıma!

İlgili Postlar

Demet Şener: O Kişi Bir Yerde Çıkacak Karşıma!

Demet Şener: O Kişi Bir Yerde Çıkacak Karşıma! İbrahim Kutluay ile olan 11 yıllık evliliğini, Kutluay’ın aldatma iddiaları üzerine geçtiğimiz aylarda bitiren Demet Şener; bir dergiye verdiği röportajda yaşadıklarını ve gelecekten beklentilerini anlattı. Ünlü manken nasıl bir aşk hayal ediyor? Gelecekten neler bekliyor? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

Demet Şener ile Çok Özel!

Genç Kızlara Taş Çıkartıyor!

Geçtiğimiz aylarda 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay’dan boşanan 41 Yaşındaki ünlü manken Demet Şener, genç kızlara taş çıkartan fiziği ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafları ile adından sıkça söz ettiriyor.

İbrahim Kutluay’ın açıklamalarına Demet Şener’den yanıt geldi

O Kişi Bir Yerde Çıkacak Karşıma!

Geçtiğimiz aylarda yaşadığı oldukça sansasyonlu boşanma davasından sonra Demet Şener; hakkında merak edilenleri, aşka inancını ve beklentilerini bir dergiye yaptığı röportaj ile açıkladı. İşte Demet Şener’in Bade Çakar’a verdiği röportajdan bazı satır başları…

Vücudumu ve Yüzümü Daha Çok Beğeniyorum

“41 yaşındayım, daha tecrübeliyim. Eskiden de iyi yapıyordum işimi, zamanımın en iyilerindendim. Şu an bir işi alırken farklı noktadan bakabiliyorum. O zamana göre vücudumu ve yüzümü daha çok beğeniyorum. Kendimi en beğendiğim dönemlerimden birindeyim. Bu olgunlukla daha güzel işler yapacağım.

Demet Şener Kimdir?

Aşka Israrla İnanıyorum

Aşka hâlâ, ısrarla inanıyorum. Kendimi kapatan biri değilim. İki sene oldu artık. Tabii öncelikle şu dava sürecimin bitmesi, kafamın da rahatlaması lazım. O zaman yeni bir sayfayı daha rahat açabilirim. Şu an çocuklarıma dönük, evimde yaşıyorum. Hesap yapmıyorum, o kişi bir yerde çıkacak karşıma. Yeter ki düzgün biri olsun, gerçek bir sevgi olsun.

Herşeye Sahibim

Ben sevgi dolu bir insanım. Sevgiye haksızlık yapamam ve herkesi aynı kalıba koyamam. Biri bana bu ahlaksızlığı yaptı diye herkese aynı gözle bakamam. Hâlâ bir yerlerde düzgün adamlar olduğuna inanıyorum. Mutlu edilmekten başka hiçbir şey istemiyorum. Çünkü her şeye sahibim zaten.

Hadi Demet Kalk Spora

Geçenlerde “Sizce aşık olmanın en güzel yanı nedir?” diye sordular, “Mutluluk garanti gibi bir şey” dedim. Eğer seviyorsam ve seviliyorsam, mutlu etmek üzerine kuruluyum. Çünkü kendim de mutlu bir insanım. Çevremdeki insanlar “Bu enerjiyi nereden buluyorsun? Başkaları senin yaşadıklarını yaşasa somurtup oturur” diyor. Biraz yaradılış, biraz da o içindeki mutluluğun kıvılcımını kendinizin vermesi gerekir. Her insan güçlü ama bunun farkında değil. İstediğimiz her şeyi yapacak bedene, akla ve ruha sahibiz; bunu gerçekten istemek lazım. Bir kitap mı bize ilham veriyor; onu okuyacağız. Bir film mi bize ilham veriyor, onu izleyeceğiz. Mesela ben spor yapmak istemiyorsam, beğendiğim bir kadının, mesela Gisele Bündchen’in vücuduna bakıyorum ve hemen “Hadi Demet kalk spora” diyorum.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler