Ana SayfaÜnlülerYoutuber Danla Bilic Hakkında Suç Duyurusu!

İlgili Postlar

Youtuber Danla Bilic Hakkında Suç Duyurusu!

Youtuber Danla Bilic hakkında suç duyurusu! Yayınladığı videolarda yaptığı çıkışlar ile oldukça ses getiren Danla Bilic, kimin hakkında sarf ettiği ağır sözlerden sonra mahkemelik oldu? Sert dili ile de oldukça konuşulan Youtuber, bu sefer kime çattı? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

Danla Bilic kimdir?

Birbirlerine Girdiler

Yaptığı televizyon programlarında konuşmaları, yorumlarıyla dikkat çeken yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak; Danla Bilic ismiyle tanınan Neslihan Damla Akdemir ile birbirine girdi.

Aşkım Kapışmak İsyan Etti

Kalçalarını Görelim

Geçtiğimiz aylarda Danla Bilic adıyla tanınan Neslihan Damla Akdemir hakkında bir kişilik analizi yapan Aşkım Kapışmak; sert sözler ile genç Youtuber Bilic’i itham etmiş, ‘Kalçalarını görelim’ demişti. Bu sert sözler üzerine iddialara göre Danla Bilic ismiyle tanınan ve çektiği makyaj videoları ile tanınan Akdemir, bir süre önce Youtube’da Aşkım Kapışmak için ‘şeref yoksunu, karaktersiz’ ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine duyan Aşkım Kapışmak ise mahkemeye gitti.

Kendisine hakaret ettiğini söylediği Danla Bilic’i şikayet eden davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, İstanbul Aile Mahkemesi’ne korunma talepli dava dilekçesi verdi.

Aşkım Kapışmak kimdir?

Çok Bunaldığımı Fark Ettim

Sosyal medyada kiloları ile devamlı alay konusu olan Neslihan Damla Akdemir’in bir süre önce mide küçültme ameliyatı olduğu iddia edilmiş, bu konu hakkında açıklama yapan Akdemir, “Hello, hemen konuya girmem gerekirse, okuduğunuz şey doğru ve geçmiş olsun mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Ameliyat oldum. Çünkü her ne kadar yansıtmasam da içten içe bu raddeye geldiğimin daha doğrusu getirildiğimin farkına vardım. Böyle bir şeyi normalleştirmemek, basitleştirmemek ve küçük takipçilerime örnek olmaması için de söylemek istemedim. Saklı tutmak istememin tek amacı budur. Maalesef ki zor bir dönem geçirdiğim bu hastane günlerinde yine hastane çalışanlarından birkaç düşüncesiz kişinin magazin sayfalarına yazması ile gizli kalamadı. Her hali ile çok mutlu bir kız iken dışarıda insanların fotoğraflarımı çekip olay yaratmalarından, sürekli bir yerlerimi saklamaktan çok bunaldığımı fark ettim. Duygusal olduğuma bakmayın eminim çok daha güzel günler beni bekliyor. Bu zor günlerde eleştirmek yerine yanımda olmanızı istiyorum” diyerek iddiaların doğru olduğunu söylemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler