Ana SayfaÜnlülerMurat Boz, Aslı Enver'e evlenme teklifi etti mi? İlk açıklama geldi!

İlgili Postlar

Murat Boz, Aslı Enver’e evlenme teklifi etti mi? İlk açıklama geldi!

Murat Boz, Aslı Enver’e evlenme teklifi etti mi? İlk açıklama geldi! Aslı Enver ve Murat Boz’un barışma turlarında oldukları haberlerinin ardından gelen ‘Murat Boz, Aslı Enver’e evlenme teklifi etti’ iddiaları ayyuka çıkarken, Murat Boz sessizliğini bozdu. Aylardır konu ile ilgili hiçbir açıklama yapmayan Boz, iddialar hakkında ne dedi? Murat Boz, Aslı Enver’e evlenme teklifi etti mi? Detaylar haberimizde…

Murat Boz’dan Aslı Enver’e sürpriz atak! Evlenme teklifi mi etti?

Aslı Enver – Murat Boz ayrılığı

Aslı Enver ve Murat Boz çifti, iki buçuk yıllık ilişkilerini dört ay önce sona erdirmişti. Ayrılığın nedeni merak edilirken, Aslı Enver ve Murat Boz’un birlikte yaşadıkları evde şiddetli bir kavgaya tutuştukları, Enver’in evi terk ettiği iddia edilmişti. Murat Boz ya da Aslı Enver, neden ayrıldıkları konusunda herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Murat Boz kimdir?

Umudu kaybetmediler

Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığının üzerinden aylar geçmesine rağmen, çiftin barışma ihtimali olduğu düşüncesi hiçbir zaman gündemden düşmedi. Ünlü çifti birbirine çok yakıştıran ve barışmalarını isteyen hayranları, umudunu hiç kaybetmemişti.

Aslı Enver kimdir?

Barışma turları

Son dönemlerde Murat Boz’un, Aslı Enver ile barışmak istediği ve bunun yollarını aradığı iddia ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde TV8 ekranlarında yayınlanan bir programda Aslı Enver ve Murat Boz’un barışma ihtimalleri konuşuluyordu. Konu değerlendirmesi sırasında Acun Ilıcalı’dan bir mesaj gelmişti. Ilıcalı, “Bence barışırlar” şeklinde bir mesaj yazmıştı. Acun Ilıcalı’nın bu mesajı, barış ihtimalini daha da kuvvetlendirmişti. Hatta, Ilıcalı’nın açıklamasının ardından Murat Boz’un Aslı Enver’e gül gönderdiği iddia edilmişti.

Murat Boz’dan Aslı Enver’e evlilik teklifi iddiası

Dün, magazin gündeminde bomba etkisi yaratan bir iddia gündeme gelmişti. Murat Boz’un Aslı Enver’e evlenme teklifi ettiği iddia edilmiş, Enver’in bu teklife hemen yanıt vermediği ancak sıcak baktığı duyulmuştu.

Murat Boz’dan evlilik teklifi açıklaması

Murat Boz, evlenme teklifi iddialarının ardından sessizliğini bozdu. İddialara göre; Murat Boz “Aslı Enver ile barışmadık, görüşmeye de başlamadık. Bir de evlilik teklifi çıkartmışlar, ne evliliği. Evlilik fikri zaten uzak bana.” diyerek iddiaları yalanladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler