Ana SayfaÜnlülerCem Ceminay: Dayan Serdar Ortaç!

İlgili Postlar

Cem Ceminay: Dayan Serdar Ortaç!

Cem Ceminay: Dayan Serdar Ortaç! Ünlü radyocu Cem Ceminay neden Serdar Ortaç’a ‘Dayan!’ diye seslendi? Cem Ceminay’a göre yılların bekarı Serdar Ortaç neden evlendi? Ünlü sanatçı Ortaç, kendisini nasıl tanımlıyor? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettiğiniz detaylar…

Eşi Chloe’den Serdar Ortaç’a Yasak Geldi

Dayan Serdar Ortaç!

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da 22’nci Manavgat Barış Suyu Festivali’nin kapanış gününde sahneye çıkan Serdar Ortaç, kendisini izlemeye gelen hayranları ile sohbet ederek “Eskiden sahnede dansçılara sarılırdım. Ama artık evlendim, sahnede dansçı kızlara sarılmak yasak dedi. Ortaç, annesinin kendisinin esmer biriyle evlenmesini istediğini, ancak eşinin sarışın olduğunu belirterek, Mecburen saçlarını boyatacağız. Yapacak başka bir şey yok” demişti.

Sosyal medyada bir hayli yankı bulan bu itirafının ardından oldukça konuşulan serdar Ortaç’a ünlü radyocu Cem Ceminay köşesinden ‘Dayan’ diyerek seslendi. Ortaç’ın çapkınlık haberlerinin git gide baydığını ve bu yüzden evlendiğini iddia eden Cem Ceminay’ın ilgili yazısı şöyle:

Böyle Kılıbıklığa Can Kurban

“Serdar Ortaç’ın 26 yaşındaki İrlandalı manken Chloe Loughnan ile evlenmesi kariyeri açısından yararlı oldu. 48 yaşındaki popçu geçmişte ancak birbirinden güzel yabancı manken ordusuyla gezdiği zaman haber oluyordu. Ya da kumarda kaybettikleriyle gündeme geliyordu. Başka türlü isminden söz ettirmekte zorlanıyordu. Daha sonra astarı yüzünden pahalı gelmeye başladı.

Serdar Ortaç kimdir?

Parası Azaldı, Çapkınlıkları Baydı

Kumar alışkanlığı yüzünden başı ağrıdı parası azaldı. Çapkınlık olayı git gide baydı. Etrafını saran ‘no name’ mankenlerin magazin değeri azaldı. Serdar da uğraşmaya, masraflarına katlanmaya değmez dedi. Kendine genç, güzel ve yine yabancı bir manken bulup evlendi. Evlendiği günden beri de son derece gösterişli bir fiziği olan sarışın bomba eşi sayesinde sürekli gündeme geldi. Chloe gitti, Chloe geldi, Chloe şunu dedi, Chloe bunu dedi, Chloe şöyle yaptı, Chloe böyle yaptı diye de idare etti. Evliliğin repertuvarı kısıtlı olduğu için mecburen daha önce açıkladığı şeyleri arada bir yeni habermiş gibi süsledi. Son olarak Manavgat’ta verdiği bir konser sırasında eşinin yine çok kıskanç olduğunu hatırlatmış. Eskiden sahnede dansçılara sarıldığını ancak artık Chloe’nin dansçılarına sarılma yasağı koyduğunu tekrarlamış. Geçenlerde kılıbık olduğunu söyleyen ünlü sanatçı evin reisinin eşi Chloe Loughnan olduğunu itiraf etmiş. Eşin 22 yaş daha genç 20 santim daha uzunsa ve onun sayesinde senden bahsediliyorsa hiç önemli değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler