Ana SayfaÜnlülerEşi Chloe'den Serdar Ortaç'a Yasak Geldi!

İlgili Postlar

Eşi Chloe’den Serdar Ortaç’a Yasak Geldi!

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç’a eşi Chloe’den yasak geldi! Ünlü sanatçıyı kıskandığı bilinen Chloe, sahnede eşinin ne yapmasını yasakladı? Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç, Türkiye için ne mesajlar verdi? İşte haberimiz hakkında tüm merak edilenler…

Serdar Ortaç’tan “Bizi Ayıramazlar” Mesajı!

22’nci Manavgat Barış Suyu Festivali’nin kapanış Konseri

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Antalya’da 22’nci Manavgat Barış Suyu Festivali’nin kapanış gününde sahneye çıktı. Binlerce hayranı ile birlikte sevilen şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren ünlü santçı, kendisini dinlemeye gelenlere samimi açıklamalarda bulundu.

Serdar Ortaç kimdir?

45 Yaşımdan Sonra Mutluluğa Kavuştum

Hayranlarıyla sohbet eden Serdar Ortaç; 45 yaşından sonra evlenerek mutluluğa kavuştuğunu söyleyerek, “Eskiden sahnede dansçılara sarılırdım. Ama artık evlendim, sahnede dansçı kızlara sarılmak yasak dedi. Ortaç, annesinin kendisinin esmer biriyle evlenmesini istediğini, ancak eşinin sarışın olduğunu belirterek, Mecburen saçlarını boyatacağız. Yapacak başka bir şey yok” dedi.

Chloe Loughnan kimdir?

Hepimiz Bayrağın Tarafında Yer alalım

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Festivalin adının ‘Barış Suyu’ olduğunu vurgulayan Ortaç, “Barış suyu festivali, ismi gibi berrak, barış dolu olsun. Herkes birbirini sevsin, saysın. Birbirlerine kızdıkları zaman 2 kere düşünsünler, nefes alsınlar, o siniri içlerine atsınlar. Yanağına vurana öbür yanağını dönsünler. Kavga etmesinler. İkiye ayrılmayalım. Allah aşkına bu çok önemli. İçte ikiye ayrılmaz isek bizi kimse yıkamaz. O yüzden taraf olmaktan vazgeçip, hepimiz bayrağın tarafında yer alalım” dedi.

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe davete damgasını vurdu.

Çok Savunmuyorum Bu Korsanı Ama Adamlar Yapıyorlar

Antalya’ya daha önceden defalarca geldiğini, Manavgat’ta ise ilk kez konser vereceği için heyecanlı olduğunu söyleyen  Serdar Ortaç, “Geçerken caddeleri insanları izledim. Mağazaların ne kadar çok olduğunu gördüm. Herkes gömlek, ayakkabı, çanta satıyor. Benim giydiğim tişörtün aynısını gördüm. Bu tişörtün aynısı var. Benimki dünya paraydı. Ağlamıştım aldığımda. Almanya’da Philippe Line’dan aldım. Burada aynısını gördüm. 40 lira mı 100 lira mı ne. Yarın çıkıp, gezmem lazım. Belki gelecek 5 senenin sahnesi çıkar. Yani çok savunmuyorum bu korsanı ama. Yaratıcı adamlar, yapıyorlar” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler