Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'ın eşi Chloe davete damgasını vurdu.

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe davete damgasını vurdu.

Şarkıcı Serdar Ortaç, eşi Chloe ve oyuncu Celil Nalçakan, bir kripto paranın tanıtımı için İzmir’in Çeşme ilçesinde düzenlenen davete katıldı. Gecede Chloe’nin çarpıcı kıyafeti gözlerden kaçmadı. Detaylar Haberimizde..

Serdar Ortaç’tan bomba açıklama: Chole beni bırakır gider diye…,

“Bize de 2 ev hediye ettiler.”

İzmir Alaçatı’da bir barda, yeni bir kripto paranın tanıtımı yapıldı. Şirketin reklam yüzü olan Serdar Ortaç ile eşi  Chloe ve oyuncu Celil Nalçakan da davete katıldı.Kripto para lansmanı yapan şirketin Amerika’nın Orlando şehrinde 1500 konut yaptığını açıklayan Serdar Ortaç, “Aynı zamanda borsaya da açıldılar. Bize de 2 ev hediye ettiler. Birisi hanıma, diğeri bana. Orlando’ya evlerin yapımını görmeye gittik. Hala bitmedi, bitecek. Amerika’da çok güzel bir Türk kenti yaptılar. Gerçi herkes gelip ev alıyor” diye açıklamada bulundu.

“Chloe’nin Dizi Filmde Oynamasını İstiyorum”

Eşinin bir film projesinde yer alması fikriyle ilgili düşündükleri sorulan Serdar Ortaç, “Ben Chloe’nin dizi filmde oynamasını istiyorum. Türkçesi de güzel. Hanım, hep ’zamanı var’ diyor. Kaç tane teklif geldi. Onun aksanı yok. Dümdüz Türkçe konuşuyor. Millet şok oluyor. Kick boks da yapıyor. Koydu mu oturtur” açıklamasında bulundu.

Chloe şıklığıyla göz kamaştırırken ,Eşinin elini bir an olsun bırakmaya Ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç, ‘Chloe’nin her zaman destekçisiyim’ dedi.

Serdar Ortaç Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler