Ana SayfaÜnlülerÖzge Özpirinçci'den dosta düşmana mesaj gibi poz

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci’den dosta düşmana mesaj gibi poz

Kadın dizisinde Bahar karakteriyle geride bıraktığımız sezon harikalar yaratan Özge Özpiriiçci, kariyerinin zirvesinde yer alan bir isim. Sezon finali sonrasında pek ortalarda görünmeyen Özge Özpirinçci’den aşk dolu paylaşım geldi.

Kadın dizisi 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Özge Özpirinçci’den Tatil Pozu

Geçtiğimiz sezonu kasıp kavuran ve yeni sezonda da yine ekranlarda fırtına gibi esmesi beklenen Kadın dizisi herkesin gözdesi. Kadın dizisinin yakaladığı başarıda en büyük pay tabii ki güzel oyuncu Özge Özpirinçci’nin.

Bahar’ın hayatını ekran başındakilere inandıran rolünü harika canlandıran Özge Özpirinçci, sezon finali sonrasında yaptığı doğal paylaşımlarda set dışındaki halleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Özge Özpirinçci kimdir?

Dizinin sezon finali sonrasında beyazlayan saçlarıyla, tatil boyunca verdiği bikinili pozlarıyla ve videolarıyla magazin haberleri  dünyasında boy boy yer alan güzel oyuncu, hakkında yapılan haberlere hiç takılmıyor cool bir duruşa sahip olduğunu da gözler önüne seriyor. Birçok ünlü ismin kolay kolay sindiremediği detay konularda bile çok rahat tavrını ön plana çıkartan Özge Özpirinçci, bu görüntüsüyle birçok konuda kendisiyle barışık olduğunu da göstermiş oluyor.

Burak Yamantürk Kimdir?

Bu özel anlardan birisini de sevgilisi Burak Yamantürk ile İspanya tatili sırasında paylaştı. Geçtiğimiz sezonun yorgunluğunu atan ünlü çift, sosyal medyada mutluluk fotoğrafı paylaştı.

Özge Pirinçci’nin Makyajsız Hali Hüsran Yarattı!

Özge Özpirinçci’den Aşk Dolu Paylaşım

Özpirinçci paylaşımında romantik anları için “Ben zamanı burada durdurdum” ifadesini kullandı.

Birçok ünlü ismin yaz boyu bikinili görüntü vermemek için şekilden şekile girdiği, sevgilisinin kim olduğu bilinmesin diye türlü numaralar denediği bir ortamda Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ün cool halleri dikkatleri takdir topluyor.

Özge Özpirinçci hem dizideki Bahar karakteriyle hem de kendi hayatındaki halleriyle sempati ve hayran kazanmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler