Ana SayfaKimdirBurak Yamantürk Kimdir?

İlgili Postlar

Burak Yamantürk Kimdir?

Burak Yamantürk, oyunculuğu, yer aldığı projeler ve özel hayatı ile gündemdeki isimler arasında yer almaya devam ediyor. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra modern dans topluluğu üyeliği de bulunan Burak Yamantürk, İstanbul Opera ve Bale Modern Dans Topluluğu üyesi olan Burak Yamantürk Kimdir? Burak Yamantürk Kaç Yaşında? Burak Yamantürk Rol Aldığı Projeler Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Burak Yamantürk Kaç Yaşında?

14 Eylül 1980 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Burak Yamantürk Kimdir?

Başarılı oyuncu disiplinli çalışmaları ile de dikkat çekmektedir. Aşk Yeniden dizinde oynayan ve izleyicilerin yakından tanıdığı Özge Özpirinçci ile aşk hayatı yaşayan genç oyuncunun adı bir zamanlar Deniz Seki ile de anılmıştır. Eğitimine ilk olarak Su altı teknolojileri bölümünde başlayan ve dalgıçlık eğitimi alan oyuncu, daha sonra ise yönünü oyunculuğa çevirmiştir. İstanbul Üniversitesi Su altı Teknolojisi Bölümünden mezun olduktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü’ne devam etmiş ve mezun olmuştur. İstanbul Devler Opera ve Balesi bölümü Modern Danslarda okurken oyunculuğa da başlayan genç yıldız, yer aldığı tüm projelerde başarıyı yakalıyor. Burak Yamantürk’ün 2010 yılında yer aldığı Ayhan Hanım isimli film maalesef vizyona dahi girememiştir. 2014 yılında çekilen Böcek isimli film ise beyazperde de istenen başarıyı yakalayamamıştır. Genç oyuncu 2012 yılında yer aldığı Veda dizisinde Kemal karakterine hayat vermiş ve canlandırdığı oyun ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Acı Aşk dizisine 8.bölümden itibaren dahil olan Burak Yamantürk canlandırdığı Mehmet karakteri ile beğeni toplamaktadır. Diziye sonradan dahil olmasına karşılık uyum sorunu yaşamayan ve arkadaşlarından da bu konuda destek alan oyuncu gelecekte yer alacak projeleri için başarı teşkil ediyor.

Başarılı oyuncu Burak Yamantürk son dönemde ise, Özge Özpirinçci ile yaşadığı aşk ile gündemde yer alıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler