Ana SayfaÜnlülerAzra Akın'ın 12 yaşındaki fotoğrafı büyük beğeni aldı!

İlgili Postlar

Azra Akın’ın 12 yaşındaki fotoğrafı büyük beğeni aldı!

Eski dünya güzeli Azra Akın, sosyal medya hesabından paylaştığı 12 yaşına ait fotoğrafıyla takipçilerinin büyük beğenisini aldı. Ünlü model, bu çocukluk fotoğrafıyla hem çok konuşuldu hem de ilginç yorumlar aldı.

Azra Akın kimdir

2002 yılında hem Türkiye hem de kainat güzeli seçilmiş olan ünlü model ve oyuncu Azra Akın, bugün sosyal medyada paylaştığı çocukluk fotoğrafıyla gündeme oturdu. Ünlü mankenin, geçtiğimiz akşam saatlerinde, Instagram’da paylaştığı fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu. 300 binin üzerinde takipçisi olan Akın’ın; 12 yaşındayken çekilmiş bu fotoğrafı, kimi takipçileri tarafından çok güzel bulunurken, kimi takipçilerinin ise fotoğrafın kime ait olduğunu merak etmesi dikkat çekti.

Azra Akın’ın bebeğinin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak? Açıklama yaptı…

Boşuna kainat güzeli seçilmemiş dedirtti!

Güzel oyuncu Azra Akın Koru, Instagram hesabından, “Fotoğrafları canım annem çekmişti. #tbt #yaş12 #küçükazra” notu ile paylaştığı fotoğrafıyla, takipçilerinin büyük çoğunluğundan tam not aldı. O yaşlarda da güzelliğiyle dikkat çeken ünlü model, Gerçekten çok güzelmişsiniz boşuna kainat güzeli seçilmemişsiniz. yorumları aldı.

“Azra Akın ile hiç alakası yok”

Ünlü modeli, 12 yaşına ait bu fotoğrafından tanıyamayan takipçileri de ilginç yorumlar attı. Bazı takipçiler, fotoğrafı Azra Akın’a benzetemediklerine dair görüşlerini yazarken; Azra Akın ile hiç alakası yok dedi, bazı takipçileri ise Keşke paylaşmasaydı, estetik yaptırdığı ortaya çıkacak yorumlarında bulundu.

İşte, o paylaşım

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler