Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç kripto para tanıttı!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç kripto para tanıttı!

İzmir Çeşme’de düzenlenen özel bir etkinliğe katılan Serdar Ortaç, eşi Chloe ile kripto para tanıttı. İşte geceden detaylar.

Kripto paralar, son dönemlerde Türkiye’de de yoğun bir ilgi görürken farklı girişimler de sektöre giriş yapıyor. Bu konuda ünlüler de reklam yüzü olmaya başlarken ilklerden birisi de Serdar Ortaç oldu.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç “Bize 2 ev verdiler”

Farklı amaçlar için geliştirilen ve desteklenen kripto paralar tüm dünyada büyük bir ilgi görüyor. Düzenlenen etkinliğe katılarak kripto paranın tanıtımını yapan ünlü sanatçı, şirketin Amerika’da faaliyet gösterdiği ve inşaat alanında çalıştığını söyledi. Serdar Ortaç ve eşi için birer ev hediye ettiklerini de söyleyen Serdar Ortaç, çalışmaları gördüğünü ve Orlando’da yapımı devam eden projelerin etkileyici olduğunu söyledi.

Chloe Loughnan kimdir?

Serdar Ortaç etkilenmiş

“Aynı zamanda borsaya da açıldılar. Bize de 2 ev hediye ettiler. Birisi hanıma, diğeri bana. Orlando’ya evlerin yapımını görmeye gittik. Hala bitmedi, bitecek. Amerika’da çok güzel bir Türk kenti yaptılar. Gerçi herkes gelip ev alıyor” diyen Serdar Ortaç, tanıtımını yaptığı kripto paranın güvenli olduğunu söyledi. Etkinliğe katılan bir diğer isim Oyuncu Nalçakan ise “Ben bu girişimleri seviyorum. Yeni her zaman iyidir. Bu hayatta yeni bir şeyler yapmak lazım. İnşallah hayırlı olur” dedi.

Celil Nalçakan kimdir?

Ünlü isimlerin katılımı ile oldukça dikkat çeken yeni kripto para, internette de ön plana çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler