Ana SayfaÜnlülerAzra Akın'ın bebeğinin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak? Açıklama yaptı...

İlgili Postlar

Azra Akın’ın bebeğinin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak? Açıklama yaptı…

Azra Akın’ın bebeğinin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak? Azra Akın açıklama yaptı. Azra Akın’ın kızı mı, yoksa oğlu mu olacak? Anne olmak için gün sayan Azra Akın, hamile haliyle görüntülendi. Detaylar haberimizde…

Azra Akın’dan 17. Yaşındaki Gençlik Fotoğrafı Paylaşımı!

Azra Akın Selima Şahin müzikalinde

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Atakan Koru ile muhteşem bir düğün töreni ile evlenen Azra Akın, şu sıralar annelik heyecanı yaşıyor. Beş aylık hamile olan Azra Akın, eşi Atakan Koru ile birlikte geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Bir Selami Şahin Müzikali ‘Seninle Başım Dertte’yi izlemeye gitti.

Azra Akın kimdir?

Azra Akın’ın bebeğinin cinsiyeti ne? İsmi ne olacak?

Beş aylık hamile olan 2002 Türkiye güzeli ve aynı zamanda 2002 Miss Universe Kainat Güzeli Azra Akın, hamilelik ve bebeğinin cinsiyeti ile ilgili gelen sorulara “Hamilelik kolay geçiyor. Benim yerime Atakan aşeriyor. Dayanabilirsek doğuma kadar öğrenmeyeceğiz. İki cinsiyete de isim düşüneceğiz ve doğumdan sonra karar vereceğiz.” şeklinde yanıt verdi.

Azra Akın ve Atakan Koru, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında evlenmişlerdi. Düğün töreni, Tekirdağ’da bağ evinde gerçekleşmişti. Cemil İpekçi imzası taşıyan bir gelinlik giymeyi tercih eden Azra Akın, düğünde Trakya havaları ile o kadar çok eğlenip oynamıştı ki, düğün sonunda gelinliğin yırtıldığını duyulmuştu. Uzun zamandır ekranlardan uzak bir hayat süren Azra Akın, şimdilerde anne olmaya hazırlanıp, hamileliğin tadını çıkarıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler