Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'tan bomba açıklama: Chole beni bırakır gider diye...

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’tan bomba açıklama: Chole beni bırakır gider diye…

Daha önce verdiği bir röportajda “Yakışıklı değilim, param da bitti. Eşim Chloe yine de beni seviyor.” şeklinde açıklamalar yapan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Serdar Ortaç, yine bomba bir açıklamaya imza attı. Ortaç, kararsız açıklamaları ile şaşkınlık yarattı. İşte detaylar…

Serdar Ortaç, Eşi İle İlgili Flaş Açıklama Yaptı!

Serdar Ortaç: Param bitti, yakışıklı da değilim. Chloe beni seviyor

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, son dönemlerde eşi Chloe Loughnan ile aralarının bozuk olduğu ve boşanma üzere olduğu dedikoduları ile gündeme geliyordu. Ortaç, konu hakkında geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada “Eşim istese birçok adam bulabilecekken neden benimle beraber? Param için mi, param bitti. Yakışıklı olduğum için mi, ultra yakışıklı bir adam da değilim. Kadın demek ki seviyor. Benim onu sevdiğim kadar, onun da beni sevdiğini biliyorum ve bundan eminim. Eskiden çok yatırımım vardı. 10 katlı plazalarım vardı, evlerim vardı ama hepsini sattım. Şimdi tüm mal varlığım, eşimle oturduğum evim. Huzurlu bir evim var, eşimin bir arabası, benim bir arabam, bir de elamanların kullandığı vip bir aracım var.” şeklinde konuşmuştu. Bu açıklaması ile dikkat çeken Serdar Ortaç, yeni bir açıklama yaparak kafa karıştırdı.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar ortaç’tan yeni açıklama: Chole beni bırakır gider diye korkum yok!

Kısa bir süre içinde fikrini değiştiren Serdar Ortaç, “O sadece bir espriydi. Param da var, yakışıklıyım da… Tipim gayet iyi. Chole beni bırakır gider diye korkum yok.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Chloe Loughnan kimdir?

Makenlik yapan Chloe Loughnan’ın uzun süredir iş için yurt dışında olması, Serdar ortaç’ın ise Türkiye’de olması, bunun yanında bir de geçtiğimiz haftalarda Chloe’nin bir arap şeyhi ile yemek yediği iddialarının gündeme gelmesi, ünlü çiftin arasının açıldığı dedikodularına neden olmuştu. Ancak, ünlü şarkıcı Serdar Ortaç da eşi Chloe Loughnan da tüm dedikoduları reddetmiş ve hem yaptığı açıklamalar, hem de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile ‘ayrılmıyoruz, birbirimizi seviyoruz” mesajı vermişlerdi. Ünlü çift, adeta dedikodu kazanının içine düşmüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler