Ana SayfaÜnlülerGenç kızların sevgilisiydi. Mehmet Akif Alakurt tanınmayacak halde!

İlgili Postlar

Genç kızların sevgilisiydi. Mehmet Akif Alakurt tanınmayacak halde!

Adanalı dizisinin Maraz Ali’si Mehmet Alakurt’un eski halinden eser kalmadı. Ünlü oyuncu o kadar çok değişti ki, görenler tanımakta güçlük çekiyor. Mehmet Alakurt, yaşadığı değişim ile ‘nereden nereye’ dedirtti. İşte detaylar…

Mehmet Akif Alakurt’tan ‘Adanalı’ izleyicilerine ağza alınmayacak küfür!

Adanalı’nın Maraz Ali’si kendini doğal yaşama adadı

Özellikle Adanalı dizisinde canlandırdığı Maraz Ali karakteri ile popüler olmuştu. O dönem ekranlarda fırtınalar estiriyor, genç kızları peşinden koşturuyordu. Herkes onun peşindeydi. Maraz Ali karakterinden sonra rol aldığı tüm dizilerde popüleritesi giderek artmıştı. Ancak, bir süre önce sürpriz bir kararla oyunculuğu bıraktı ve kendini doğada yaşamaya teslim etti.

Şoke etti

Mehmet Akif Alakurt, uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşım yapıyor, takipçilerini mutlu ediyordu. Ancak, son paylaşımı ile şoke etti.

Mehmet Akif Alakurt tanınmayacak halde

Bir dönemin yakışıklılığı ile adından söz ettiren ünlü oyuncusu Mehmet Akif Alakurt’un son hali şaşkınlık yarattı. Sakalları oldukça ve düzensiz şekilde uzamış, saçlarını sıfır numara tıraş etmiş ve bakımsız halde görünen Mehmet Akif Alakurt, adeta tanınmayacak halde.

İşte Mehmet Akif Alakurt’un son hali

Ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, yıllar önce rol aldığı ve ünlü olmasını sağlayan Adanalı dizisinde canlandırdığı Maraz Ali karakterini seven takipçileri için yaptığı ilginç paylaşımlar ile gündeme gelmişti. Alakurt, Maraz Ali sevenler için “İş sormayın bana… Oyunculuk mesleğini bıraktım. Oynadığım karakterler de meslekle beraber ekranda kaldı benim için” yazmıştı. Geçtiğimiz aylarda ise, Oktay Kaynarca ile birlikte başrollerini paylaştığı Adanalı dizisi ile ilgili duyuru yaparak “Adanalı fanlarına duyuru!.. sizin severek izlediğiniz bu dizi, benim oynadığım için pişman olduğum tek iştir.”, “Bunlar daha uyanamadı. Maraz Ali’nin kendi içlerindeki zibidi olduğuna uyanamadıkları gibi bir de kendileriyle eğleniyorlar. Küçülüyorsunuz TC gençleri.” şeklinde paylaşımlar yapmıştı. Mehmet Akif Alakurt’un bu paylaşımlarına Kurtlar Vadisi fanları çok kızmış ve “Bu kadar nankörlük görmedik. Aşağıladığın o Türk gençleri sayesinde milyonlar kazandın. Tüm türkiye’de hatta, başka ülkelerde de tanındın. Hadsiz. Bizim katımızda değil, küçülmek yerin dibindesin artık. Rezalet Alakurt.” şeklinde yorumlar yapmışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler