Ana SayfaÜnlülerÖzlem Kaymaz ilk kez Fikret Orman'ın fotoğrafını paylaştı!

İlgili Postlar

Özlem Kaymaz ilk kez Fikret Orman’ın fotoğrafını paylaştı!

Kısa bir süre önce magazin haberleri gündeminde önemli bir yer eden Fikret Orman’ın 1992 Türkiye güzeli Özlem Kaymaz ile aşk yaşadığı haberleri çok konuşulmuş ama herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Geçen sürenin ardından başka bir gelişme gözlemlenmezken Özlem Kaymaz ilk kez Fikret Orman’ın fotoğrafını paylaştı!

Özlem Kaymaz ilk kez Fikret Orman’ın fotoğrafını paylaştı!

1992’de daha gençken Türkiye Güzeli olan Özlem Kaymaz (44), bir süredir aşk yaşadığı Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman’la (50) beraber oldukları bir fotoğraflarını sosyal medya hesabından ilk kez paylaştı.

Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz kimdir?

Fikret Orman, sevgilisi Özlem Kaymaz ile Karadeniz turuna çıktı. Özlem Kaymaz, Fikret Orman’ın memleketi Artvin Şavşat’ta çekilmiş tatil fotoğraflarını Instagram’ın hikaye bölümünden paylaştı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman (50) ile sevgilisi, 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz (44) geçtiğimiz hafta Esra Erol’un doğumgünü partisine el ele gelmişti.

Fikret Orman eski Türkiye güzeli ile aşk mı yaşıyor?

Özlem Kaymaz ilk kez Fikret Orman'ın fotoğrafını paylaştı!
Özlem Kaymaz ilk kez Fikret Orman’ın fotoğrafını paylaştı!

Özlem Kaymaz ilk kez Fikret Orman’ın fotoğrafını paylaştı! Fikret Orman’ın 1992’de evlenip 2002’de boşandığı Sedef Orman’dan iki kızı var.  Özlem Kaymaz’ın da 16 yıl evli kalıp 2012’de boşandığı Hollandalı Watze de Vries’den 3 çocuğu var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler