Ana SayfaÜnlülerMehmet Akif Alakurt Adanalı dizisinden hırsını alamıyor. Öyle bir veda etti ki...

İlgili Postlar

Mehmet Akif Alakurt Adanalı dizisinden hırsını alamıyor. Öyle bir veda etti ki…

Adanalı dizisinin Maraz Ali’si Mehmet Akif Alakurt, Adanalı dizisinden hırsını bir türlü alamıyor. Adanalı izleyicisine sarf ettiği ağır küfür ve hakaretleri ile dikkat çeken ünlü oyuncu, son paylaşımı ile yine gündeme damgasını vurdu ve veda etti. Mehmet Akif Alakurt’un vedası olay yarattı. Detaylar haberimizde…

Genç kızların sevgilisiydi. Mehmet Akif Alakurt tanınmayacak halde!

Bir dönem Adanalı dizisinde Maraz Ali karakterine hayat veren ünlüm oyuncu Mehmet Akif Alakurt, dizi ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Dizinin sonrasında canlandırdığın karakterler popüleritesini arttırmıştı. Ancak, izleyiciler onu Maraz Ali olarak gönlünde büyütmüştü.

Mehmet Akif Alakurt’un öfkesi

Geçtiğimiz yıllarda verdiği sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve önce Brezilya’ya, ardından da Kaş’ta bir çiftliğe yerleşen Mehmet Akif Alakurt, dönem dönem sosyal medya hesabından Maraz Ali sevenler için yaptığı paylaşımlar ile gündeme geliyordu. Maraz Ali karakterinin kariyerinde yaşadığı en büyük pişmanlık olduğunu ve karakterin topluma kötü örnek olduğunu düşünen Mehmet Akif Alakurt, karaktere hayranlık duyan kişilere öfke kusuyordu.

Mehmet Akif Alakurt Adanalı dizisinden hırsını alamadı

Mehmet Akif Alakurt, Adanalı dizisinden hırsını hala daha alamadı. Sık sık dizi ve Maraz Ali karakteri hakkında ağır eleştirilerde bulunan Alakurt, sosyal medya hesabından konu hakkında son bir paylaşım yaptı ve ilginç bir veda yaptı.

Maraz Ali karakteri soytarıdır

Sosyal medya hayatına son veren ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, yaptığı paylaşımda “Adanalı ile ilgili son olarak şunu söyleyip bu sayfayı kapatıyorum sevgili arkadaşlarım. Maraz Ali karakteri dizideki diğer tüm karakterler gibi soytarı bir karakter olarak yazılmış bir karakterdir .(Bunu ben işin içine girdikten sonra ve karakter yorumlamasını gördükten sonra fark ettim.) Bizim verdiğimiz şekille bir şeye benzemiştir. Bunu masa arkasında çok iyi bilirler ama dile dökme cesaretleri yoktur. (Analiz etmek için projenin bütünü içindeki farklılıklara dikkat etmeniz yeterlidir.), ardından da “Arkadaşlar burada yazılan hiçbir yazı trajik ya da sitemkar yazılmıyor. Realist yazılıp paylaşılıyor.” şeklinde paylaşımlar yaptı. Alakurt, bu paylaşımlardan iki gün sonra sosyal medya hesabını kapattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler