Ana SayfaÜnlülerHababam Sınıfı'nda yaprak dökümü... Bir yıldız daha kaydı!

İlgili Postlar

Hababam Sınıfı’nda yaprak dökümü… Bir yıldız daha kaydı!

Hababam Sınıfı’nda yine yaprak dökümü! Hababam Sınıfı’nın haylaz öğrencilerinden biri daha hayatını kaybetti. Hababam oyuncularından Dinçay Çetindamar vefat etti. Detaylar haberimizde…

Hababam Sınıfı’nın Sevda’sı Bodrum’da görüntülendi

Hababam Sınıfı’nda yine yaprak dökümü

eşilçam’ın efsanelerinden en unutulmaz olanı, nesiller boyu hala daha büyük bir ilgi ile izlenen, birbirinden değerli oyuncuları kadrosunda toplayan Hababam Sınıfı oyuncuları, tek tek aramızdan ayrılıyor. Sınıf mevcudundan çok öğrenci eksildi. Onların arasına bir yenisi daha eklendi.

Hababam Sınıfı’ndan Dinçay Çetindamar vefat etti

Hababam Sınıfı Uyanıyor filminin oyuncularından Dinçay Çetindamar, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Darıca’da yaşayan ve hayatını kadın kuaförlüğü yağarak sürdüren Dinçay Çetindamar, Hababam Sınıfı’nın son dökülen yaprağı oldu.

O dönemlerde para için değil sadece o kadroda yer almak için oynadık

Dinçay Çetindamar, rol aldığı Hababam Sınıfı hakkında verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı: “Bizim zamanımızda amatör ruhla genç yaşta filmlerde ve dizilerde oynadık. Şimdilerde ise 40 yaşındaki insanlar liseli genç rolünde oynuyor. İlgi görmemesinin sebebi de bu. Hababam Sınıfı gerçek bir hayat hikâyesi. Yeni filmler, diziler var olacak ama Hababam Sınıfı her zaman tazeliğini koruyacak. Hababam Sınıfı’nda üstlendiğim rol ile Halit Akçatepe, Tarık Akan, Kartal Tibet, Şener Şen ve Adile Naşit gibi dev isimlerle tanıştım. Dizide en çok sevdiğim ve hayranı olduğum isim Kemal Sunal’dı. Biz o dönemlerde para için değil sadece o kadroda yer almak için oynadık.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler