Ana SayfaÜnlülerHangi Ünlüler Estetik Harikası?

İlgili Postlar

Hangi Ünlüler Estetik Harikası?

Yıllar geçtikçe ya da şöhreti arttıkça birçok ünlüde, şaşırtıcı şekilde değişimler görmekteyiz. Bazı isimlerin ise ilk ünlü oldukları yılların aksine geçmişten daha da güzel bir görünüme kavuştuğunun herkes farkında. Bu değişimlere karşı da büyük çoğumuzun “estetik ameliyatlar sağ olsun” demekten kendisini alamadığı da bir gerçek. Bazı isimler geçirdikleri ameliyatlarla bambaşka bir hale dönerken, bazı isimler ise estetik ameliyatlarla adeta harikaya dönüşmüş. İşte, o ünlü isimlerden seçtiklerimiz…

Ebru Gündeş

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, sürekli ‘Yüzümde estetik yok’ demesiyle dikkat çekiyor.

İlk kez, 1993 yılında ‘Tanrı Misafiri’ albümüyle müzik piyasasında çıkış yapan ve tanınmaya başlayan Gündeş, o yıllarda güçlü sesiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

O yıllardan beri de müzik hayatına başarılı bir şekilde devam eden ünlü şarkıcı; bir dönem, sağlığı ile ciddi bir sıkıntı yaşadı ve zor dönemler geçirdi. Yüzünde estetik olmadığını devamlı vurgulayan Gündeş’in, fotoğraflarındaki zamanla değişimi, durumun hiçte öyle olmadığını gözler önüne seriyor.

Ebru Gündeş kimdir

Öykü Serter

Sunucu Öykü Serter’in televizyona ilk çıktığı dönemlere ait fotoğrafı, onunda estetik yaptırdığını net bir şekilde kanıtlıyor. Serter, yanaklarına estetik yaptırarak, kaşlarını doldurtarak ve de kilo vererek bambaşka bir görünüm kazanmış. Fakat, çoğunlukla güzel sunucunun eski etine dolgun hali daha çok beğeniliyor.

Öykü Serter kimdir

Çağla Şıkel

Estetiksiz hali, görenleri şaşırtan bir diğer isim ise Çağla Şıkel oldu. Estetikle, elmacık kemiklerini belirginleştirdiği herkesçe bilinen ünlü modelin; ayrıca dudaklarını silikonla dolgunlaştırdığı ve dişlerini düzeltmek için bir dönem tel kullandığı ortaya çıktı.

Çağla Şikel kimdir

Hande Ataizi

Hande Ataizi ise eski halinden eser kalmayan bir isim. Çenesi ve burnuyla işe başlayan ünlü sunucu, sonrasında yanaklarına ve üst dudağına dolgu yaptırmış.

Hande Ataizi kimdir

Ebru Yaşar

Şarkıcı Ebru Yaşar’da estetikle büyük değişim geçiren ünlülerden birisi.

Magazin gündeminde çoğunlukla eşi Necat Gülseven’in kendisine aldığı hediyelerle adından söz ettiren şarkıcı Yaşar’ın estetiksiz hali herkesi şaşkına çeviriyor.

Ebru Yaşar kimdir

Serenay Sarıkaya

Son zamanlarda, oyunculuk yeteneği kadar güzelliğinden de sıkça söz ettiren ve hayran sayısı oldukça fazla olan Serenay Sarıkaya’nın eski halini görenler şaşırıyor. Güzel oyuncunun estetikle, göğüs ve dudaklarına silikon yaptırdığı ve de kaşlarını kalınlaştırdığı dikkat çekiyor.

Serenay Sarıkaya kimdir

Helin Avşar

Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar ise “İyi ki estetik yaptırmış” yorumları alıyor. Helin Avşar’ın estetiksiz halini görenler ise resmen hayal kırıklığı yaşıyor.

Helin Avşar kimdir

Hadise

Şarkıcı Hadise’nin ise eski fotoğrafları görüldüğünde burnu ve dudağındaki değişim dikkat çekiyor.

Son yıllarda, sürekli saç renginde değişiklikler yapan güzel şarkıcı, son aylarda epey bir sansasyona neden olan ‘Sıfır Tolerans’ şarkısının klibinin çekimlerinden önce kendisinde değişiklikler yaptı. Önce dudaklarına dolgu yaptıran ünlü şarkıcı, sonra burnunun ön tarafını düzelttirdi ve hafif kilolu izlenimi veren yüzünü incelttirdi.

Hadise kimdir

Tuvana Türkay

Son zamanlarda, Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ile olan aşkıyla sürekli magazin gündeminde yer alan oyuncu Tuvana Türkay da estetikle epey bir değişime uğrayan güzellerden. İlk kez “Yer Gök Aşk” dizisinde güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu Türkay, estetiğe burnunu küçülterek başladı. Daha sonrasında da elmacık kemiklerine müdahale yapıldığı görülüyor.

Tuvana Türkay Kimdir

Beren Saat

Oyuncu Beren Saat’in ise eski fotoğrafına bakıldığında, dudaklarına dolgu yaptırdığı fark ediliyor. Güzel oyuncunun öğrenci olduğu zamandan kalan bir fotoğrafı da bunu gözler önüne seriyor.

Beren Saat kimdir

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ ise estetik ameliyat kervanına, aşağı doğru düşük olan burnu yukarı kaldırtarak katıldı.

Pınar Altuğ kimdir

Aleyna Tilki

Henüz 18 yaşına yeni giren şarkıcı Aleyna Tilki, dudaklarını doldurtarak estetik yaptırdı. Estetik yaptırdıktan sonraki halini gören genç şarkıcının hayranları da bu değişimi dile getirdi.

Aleyna Tilki kimdir

Asena Atalay

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile 2010 yılında evlenerek 2016 yılında boşanan Asena Atalay’ın büyük değişimini görenler inanamıyor. Son zamanlarda boşanma haberleriyle çok sık magazin gündeminde yer alan sunucu Atalay’ın, 2010 yılındaki düğününde eski eşi Caner Erkin ile çekildiği fotoğrafı görenler hayret ediyor. Hele de son aylarda dudağına yaptırdığı dolgu ise aşırı dikkat çekti.

Asena Atalay kimdir

Yasemin Ergene Özilhan

Ekranların fenomen dizisi Doktorlar’ın güzel oyuncusu Yasemin Ergene, Anadolu Holding’in sahibi Tuncay Özilhan’ın oğlu İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bıraktı ve modacılığa soyundu.

Estetikle önce dudaklarına silikon yaptıran güzel oyuncu daha sonra burnunu düzelttirdi.

Yasemin Özilhan kimdir

Esra Erol

Ekranların sevilen ve beğenilen sunucusu Esra Erol da estetikle epey bir değişim geçirenlerden. Ebru Gündeş gibi dişlerinin arasındaki boşlukları kapattırarak işe başlayan Erol, sonrasında burnunu düzeltirdi.

Esra Erol kimdir

Almeda Abazi

Estetiksiz hali ile son hali arasında pek bir benzerlik olmayan ünlü isimler arasında Tolgahan Sayışman’ın eşi Almeda Abazi de bulunuyor. Geçirdiği estetik operasyonla, burnunu küçülttüğü ve çenesini törpülettiği söylenen 1992 doğumlu Almeda’nın; yanak bölgesindeki yağları da aldırıp botoks yaptırdığı söyleniyor.

Almeda Abazi Kimdir

Rojda Demirer

Son dönemlerde güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu Rojda Demirer’in, “pes artık” dedirtecek kadar estetikli olduğu ortaya çıktı.

Rojda Demirer Kimdir

Müge Boz

Bu sezon ekranlarda pek görülmeyen oyuncu Müge Boz’daki değişim de gözlerden kaçmıyor.

Müge Boz kimdir

Zara

Türkülere getirdiği farklı yorumlarıyla ünlenen Zara, son zamanlarda oyunculuğa da başladı. Geçirdiği estetik operasyon hakkında konuşan Zara, yanaklarına botoks yaptırdığını söylüyor.

Zara kimdir

Vildan Atasever

Oyuncu Vildan Atasever’in de yaptırdığı estetik, bir dönem gündemi meşgul etmişti. Atasever’in geçirdiği operasyonla; ince olan dudaklarına silikon yaptırdığı ve de girintili olduğu söylenen çenesini düzleştirdiği söyleniyor.

Vildan Atasever kimdir

Zeynep Alkan

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, son zamanlarda sosyal medyada paylaştığı video ve fotoğraflarıyla gündeme geliyor.

Zeynep’in de estetiksiz bir fotoğrafı ortaya çıkınca olan oldu.

Zeynep Alkan kimdir

Merve Özbey

Pop müzik şarkıcısı Merve Özbey de estetik ile epeyce değişenler arasında yer alıyor.

Merve Özbey Kimdir

Ceyda Ateş

Oyuncu Ceyda Ateş de yüzüne göre biraz büyükçe duran burnunu küçülttü.

Ceyda Ateş kimdir

Didem Soydan

Ünlü model Didem Soydan’ın eski fotoğraflarında, özellikle burnunun büyük ve orantısız oluşu dikkat çekiyor. Seksi modelin, son fotoğraflarında düz olan yüzünün daha keskin ve sivri hatlara kavuştuğu görülüyor.

Didem Soydan kimdir

Hatice

Bir zamanlar türkülere getirdiği farklı yorumuyla dikkat çeken Hatice, o dönemlerde kısa koyu renkli saçlarıyla, daha mütevazı görünümdeydi.

Şu an ise eski halinden hiç eser yok ve karşımızda artık bambaşka bir Hatice var.

Hatice kimdir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler