Ana SayfaÜnlülerEce Seçkin boyuyla dalga geçen takipçisine ayar verdi!

İlgili Postlar

Ece Seçkin boyuyla dalga geçen takipçisine ayar verdi!

Ece Seçkin, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafının altına yapılan yorumu affetmedi. Bir takipçisinin boyuyla dalga geçmesine sinirlenen Ece Seçkin, yorum sahibi takipçisini ti’ye aldı. Detaylar haberimizde…

Ece Seçkin’in Annesine Gasp Dehşeti

Ece Seçkin’in fotoğrafı olay oldu

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından annesinin evine ziyarete gittiği sırada çekilmiş bir pozunu paylaştı. Seçkin’in, “Havaalanına gitmeden anneme uğradım, arkamdaki minik suratı fark eden ?” notunu düşerek paylaştığı fotoğrafına yapılan bir yoruma çok öfkelendi.

Ece Seçkin kimdir?

Ece Seçkin takipçisini ti’ye aldı

Ece Seçkin’in fotoğrafına bir takipçisi, “Seni sensörlü lanba fark ediyor mu Ece?” yorumunu yazdı. Güzel şarkıcının bu yoruma yanıtı gecikmedi. Seçkin, takipçisine “Etmiyor diye parayı bastırıp en son teknolojiyi yaptırdım, zekaya göre çalışıyor, çok zekiysen hemen yanıyor, mesela seni fark etmez. Bir o lanba değil “LAMBA” şeklinde bir yanıt verdi. Bunun üzerine takipçisinden “Enişte pilot olunca sanırım sen de ara ara uçuyorsun!” yorumu geldi. Bu yorumu da ti’ye alan Ece Seçkin, “inişti pilıt ılıncı sınırım sındı ıçıyısın” şeklinde alaylı bir yanıt yazdı.

Ece Seçkin evlilik yolunda

Şarkıları dilden dile dolaşan sevilen şarkıcı Ece Seçkin, pilot sevgilisi ile dolu dizgin aşk yaşamaya devam ediyor. Bir yandan da evlilik yolunda ilerleyen ilişkisinde hazırlıklarına devam ediyor. Yakın zamanda Ece Seçkin’den evlilik haberi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler