Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç, Eşi İle İlgili Flaş Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç, Eşi İle İlgili Flaş Açıklama Yaptı!

Popçu Serdar Ortaç, ünlülerin marka danışmanı ve menajeri Selim Akar’ın YouTube kanalında yayınladığı ‘Selim Akar Sorarsa’ adlı internet programının konuğu oldu. Ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

‘Arap Şeyhi’ dedikodularının ardından, Serdar Ortaç’ın eşi Chloe’den ilk tepki!

Serdar Ortaç, “O kadar aptal bir adam değilim” dedi…

İrlandalı model Chloe Loughnan ile evli olan Serdar Ortaç, “Şu an hayatımdaki en güzel şey evliliğim. Aramızda 20 yaş fark olmasaydı da, gençken ilk aşkım karım olsaydı; eşimin beni sevdiğinden tereddüdüm olsaydı bu evliliği yapmazdım. O kadar aptal bir adam değilim” dedi.

Serdar Ortaç Kimdir?

Kadın Demek ki Beni Seviyor…

Medyada haklarında birçok iddia çıkan çift, söylenenlere inat evliliklerine devam ediyor. Son dönem haklarında çıkan iddialar ile ilgili başarılı şarkıcı Serdar Ortaç,  “Eşim istese birçok adam bulabilecekken neden benimle beraber? Param için mi, param bitti. Yakışıklı olduğum için mi, ultra yakışıklı bir adam da değilim. Kadın demek ki seviyor. Benim onu sevdiğim kadar, onun da beni sevdiğini biliyorum ve bundan eminim” ifadelerini kullandı.

Chloe Loughnan Kimdir?

Çok Zengin Bir Adam Değilim…

Bir evi ve üç arabası olduğunu söyleyen Serdar Ortaç, “Eskiden çok yatırımım vardı. 10 katlı plazalarım vardı, evlerim vardı ama hepsini sattım. Şimdi tüm mal varlığım, eşimle oturduğum evim. Huzurlu bir evim var, eşimin bir arabası, benim bir arabam, bir de elamanların kullandığı vip bir aracım var” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler