Ana SayfaÜnlüler'Arap Şeyhi' dedikodularının ardından, Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'den ilk tepki!

İlgili Postlar

‘Arap Şeyhi’ dedikodularının ardından, Serdar Ortaç’ın eşi Chloe’den ilk tepki!

Geçtiğimiz hafta Miami’de bir Arap Şeyhinin oğlu ile yemek yediği şeklinde haberler ile gündeme gelen Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan, dedikoduların ardından ilk göndermeli paylaşımını yaptı. Chloe, dünyaya karşı ‘aşk’ savaşı açtı. İşte detaylar…

Serdar Ortaç, ‘Eşi Arap Şeyhinin Oğluyla Aşk Yaşıyor’ iddiasına yanıt verdi!

Chloe’den ‘Arap Şeyhi’ çıkışı

Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan, geçtiğimiz hafta boyunca iş için gittiği Miami’de bir Arap Şeyhinin oğlu ile yemek yediği ve eşini aldattığı haberleri ile gündeme gelmişti. Olayla ilgili sessizliğini koruyan Chloe Loughnan, sonunda ilk hamlesini yaptı.

Serdar Ortaç kimdir?

Ben karımı seviyorum boşanmayacağım

Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan’in Arap Şeyhiyle yemek yediği dedikodularının ardından yaptığı açıklamada; “Amerika’da bir sürü dostumuz var. O dostlardan birkaç tanesiyle de yemeğe çıkıyor kadın. Yemeği de mi yasaklayayım kadına? Yemek yerken de 20 – 25 kişilik masada millet görüyor. Oradaki Türkler klasik dedikoduyu sevdiği için adamı soruşturuyorlar ve bir Arap şeyhinin oğlu çıkıyor. Ben karımı seviyorum. Onun da beni sevdiğini biliyorum. Böyle bir şey asla yapmaz. Öyle bir kadın değil. Boşanmamızı istiyorlar. Ama boşanmayacağım.” şeklinde konuşmuştu.

Chloe Loughnan kimdir?

Dünyaya karşı biz aşkım

Chloe Loughnan da, dedikoduların ardından sosyal medya hesabından eşi Serdar Ortaç’ı öperken çekilmiş bir pozunu “Dünyaya karşı biz aşkım” notu ile paylaştı.

Yıldız Savaşları VX

Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan’ın bu paylaşımını kendi sosyal medya hesabından “Ve sonunda hanımı da çıldırttılar; “dünyaya karşı biz aşkım” Yıldız Savaşları VX” notu ile paylaştı.

Ne yapayım? Git soyun demiyorum

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eşinin cesur pozlarını sosyal medya hesabından paylaşması ile ilgili gelen yorumlara; “Ne yapayım, hanım model. Ben ‘git, soyun’ demiyorum ki! Pozlarından rahatsız olmuyorum. Zaten o durması gereken çizgiyi bilir. Tabii ki değerlerimize önem gösteriyoruz.” diyerek açıklama yapmıştı.

Serdar Ortaç ve İrlanda asıllı model eşi Chloe Loughnan, 2014 yılında muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girmişti. Chloe Loughnan, evlendikten sonra da modellik yapmaya devam ediyor. Şu sıralar, çekimler için Miami’de.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler