Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil, yine gecelerde kadınlarla yakalandı!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil, yine gecelerde kadınlarla yakalandı!

Çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen Ünlü şovmen, Mehmet Ali Erbil gün geçmesin ki yaptıklarıyla olay olmaktan gündemden düşmesin… Sempatik şovmen yaşı ilerlemesine rağmen gecelerde boy göstermeye devam ediyor.Peki bu kez neler yaptı. Hepsi ve daha fazlası haberimizde

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Ünlü şovmen yine gündemde

Ünlü şovmen, yaptığı işlerden çok özel hayatıyla hep gündemde olmayı başardı. En çok da yaptığı evlilikler ve boşandıktan sonra ödediği nafakalar konuşulmuştu. En son doğumgününde de tüm eşlerinin partiye gelmesi kulislerde çok konuşulmuştu. İyi bir baba olduğuda bilinen Ünlü şovmen, şu an hayatına bekar olarak devam ediyor. Çocuklarına’da düştüklüğünde bilenen Mehmet Ali Erbil, tekrar evlilik konusunda düşüncelerinin olmadığı dedikodular arasında yer alıyor.

Mehmet Ali Erbil, gecelerde 2 kadınla yakalandı!

Ünlü şovmen önceki akşam gittiği mekanda iki kadınla eğlenirken görüntülendi. Fakat mekanda görüntülendiğini farkeden Mehmet Ali Erbil’ in eğlencesi yarım kaldı ve dışarı çıkmak zorunda kaldı. Koşar adım kaçarken görüntülenen ünlü şovmen, “Mehmet Ali ben değilim, arkamdan gelenler” diyerek espirili bir şekilde ortadan kayboldu.

Kadınlar tek başına kaldı!

Ünlü şovmen, kadınları mekandan almadı. Tek başına kalan 2 kadın neye uğradığını şaşırdı. Yüzlerini saklamaya çalışan kadınlar, garip davranışarıyla herkesi şaşırtı. Kim olduklarıda şimdiden merak konusu oldu. Hırslarını gazetecilerden alan  kadınlar, çığlık atıp gazetecilere bağırmaya başladılar. Ne var ? ne çekiyorsunuz gibi? isyanlarda bulundular. Huzursuz oldukları gözlenen iki kadın, daha sonra ortamdan uzaklaştılar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler