Ana SayfaÜnlülerErhan Çelik aşka geldi. Tapılacak kadınsın!

İlgili Postlar

Erhan Çelik aşka geldi. Tapılacak kadınsın!

Televizyoncu Erhan Çelik, son dönemde çok konuşunlar isimler arasında yer alıyor. Başarılı bir televizyoncu olan Erhan Çelik, Gülben Ergen’ le olaylı bir şekilde boşandıktan sonra megazin dünyasında epeyce konuşulmuştu. Peki şimdi 5 aydır gözden uzakta aşk yaşadığı ünlü sosyetik kadın kim ? Ünlü televizyoncu nasıl aşka geldi? tüm detaylar haberimizde…

Gülben Ergen Kimdir?

Erhan Çelik konuştu!

Şu sıralar fazla ekranlarda görülmeyen Erhan Çelik, Gülben Ergen’in aldırdığı mahkeme kararı sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Erhan Çelik Kimdir?

Erhan Çelik aşka kapıları açtı

Erhan Çelik uzun süre sessiz kaldıktan sonra ” Gerçeklerin gün yüzüne çıkmak gibi kötü bir huyu vardır” diyerek gündemde çok konuşulmuştu. Ortalık biraz durulduktan sonra Erhan Çelik’te aşka kapılarını açtı. Sosyetenin ünlü siması Sedef Orman’ la aşk yaşamaya başladı.

Mustafa Erdoğan, Erhan Çelik için “Çocuklarımın babasını zor tutuyorum” diyen Gülben Ergen’ i yalanladı!

Erhan Çelik Aşka geldi

Yaklaşık 5 aydır aşk yaşayan ünlü çift, önceki gece Selami Şahin’i dinlemeye gitti. Samimi görüntüler veren çift, şarkılara eşlik ederek mutluluklarını ilan etti. Sahnede dikkat çeken Çelik, “Sene 1994… 27 Mart genel seçimlerinden yeni çıkmışız. Asgari ücretin yarısı kadar bir prim vermişler bize, nasıl harcayacağımızı bilememişiz ve Selami Şahin’i dinlemeye gitmişiz. Hayatımdaki ilk gazino tecrübem… Ve Selami Abi çıktı sahneye… Kendimi en son masanın üzerinde “Selamiiii, Tapılacak Kadın’ı söyle” diye bağırırken buldum. Tabii garsonlar gelip beni masadan indirdi” diyerek Selami Şahin’le olan anısını dinleyicilerle paylaştı.

Selami Şahin Kimdir?

Erhan Çelik ve Sedef Orman görüntülendi

“Aradan 23 yıl geçmiş… İşte şimdi yine buradayız. Ve şimdi Selami Abi’den bir isteğim var. Tapılacak Kadın’ı söyler misin? Şurada oturan kadın için” diyerek Sedef Orman’ı gösteren Erhan Çelik, sosyetik sevgilisiyle  ‘Tapılacak Kadın şarkısına eşlik ederek dinlediler. Erhan Çelik aşk dolu sözlerle sevgilisinin gönlünü kazandığı konuşulanlar arasında.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler