Ana SayfaÜnlülerMustafa Erdoğan, Erhan Çelik için "Çocuklarımın babasını zor tutuyorum" diyen Gülben Ergen'i...

İlgili Postlar

Mustafa Erdoğan, Erhan Çelik için “Çocuklarımın babasını zor tutuyorum” diyen Gülben Ergen’i yalanladı!

Canlı yayında, eski eşi Erhan Çelik’e gözdağı vererek “Çocuklarımın babasını zor tutuyorum.” şeklinde bir açıklama yapan Gülben Ergen’e yalanlama. Mustafa Erdoğan, Gülben Ergen’in sözlerini yalanladı. Detaylar haberimizde…

Gülben Ergen hakkında konuşan Seren Serengil’e hapis cezası verildi!

Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik’i Tolga Duğles ile aldattığı iddialarının gündeme geldiği dönemde konuk olarak katıldığı Seda Sayan’ın programında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Çocuklarımın babasını zor tutuyorum

Ergen, programın canlı yayınında Erhan Çelik’i ima eden bir ifade ile Mustafa Erdoğan hakkında “Çocuklarımın babasını zor tutuyorum.” diye konuşmuştu. Konu hakkında ifade veren Mustafa Erdoğan, Gülben Ergen’in sözlerini yalanlayarak konu ile bir ilgisinin olmadığını ifade etti.

Gülben Ergen kimdir?

Mustafa Erdoğan’dan Gülben Ergen’e yalanlama: Erhan Çelik’i tehdit etmedim

Mustafa Erdoğan’ın, verdiği ifadede “Bana sormuş olduğunuz Gülben Ergen eski eşim olur. Kendisinden çocuklarım var. Gülben Ergen’in bir televizyon programında Erhan Çelik ile arasındaki husumete ilişkin konuşma yaparken ‘Çocuklarımın babasını zor tutuyorum’ şeklinde beyanda bulunduğunu bu olayın çok sonrasında duydum. Doğru olup olmadığını bile bilmiyorum. Araştırmadım. Benim bu eylem ile hiçbir ilgim yoktur. Erhan Çelik’i tehdit etme yönünde münferiden ya da Gülben Ergen ile birlikte hiçbir eyleme kalkışmadım. Suçlama asılsızdır. Kabul etmiyorum.” şeklinde açıklamalarda bulunduğu iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan, üç çocuklarının dünyaya geldiği evliliklerini anlaşamayarak sonlandırmışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler