Ana SayfaDünyaMel Gibson ile Morgan Freeman Türk Yapımı Kerbela’da buluşuyor!

İlgili Postlar

Mel Gibson ile Morgan Freeman Türk Yapımı Kerbela’da buluşuyor!

Türk sinemasından dev adım! Hollywood’un iki ünlü yıldızı Mel Gibson ile Morgan Freeman, Türk yapımı Kerbela filminde bar araya geliyor. Mel Gibson ve Morgan Freeman’nın birlikte rol alacağı Kerbela filmi, daha şimdiden büyük yankı uyandırdı. İşte iki dev yıldızın rol alacağı Kerbela filminde detaylar…

Türk yapımı Kerbela filmi için düğmeye basıldı. Hazırlıklar başlarken, Hollywood’un iki dev oyuncusunun filmde rol alacağı açıklandı. Dünyaca ünlü usta oyuncular Mel Gibson ile Morgan Freeman, Türk yapımı Kerbela filminde rol alacak.

Kerbela filminin konusu

Hollywood yıldızlarını Türk yapımı filmde bir araya getirerek dünya gündeminde yer almasını sağlayan Kerbela filminde, Hz. Muhammed’in torunu Hz. Hüseyin’in Medine’de yaşadığı acı dolu ızdıraplarını konu alıyor. Hz. Hüseyin ve yarenlerinin şehit edildiği Kerbela olayı, filmde etkileyici şekilde anlatılacak. Kerbela, Ahmet Turgut’un ‘Aşkın Şehidi’ isimli romanından uyarlanacak. Ortadoğu Yapım Şirketi’nin yapımcılığını aldığı filmin yönetmenliğini Erhan Baytimur  üstleniyor. Film Hollywood standartlarında çekilecek. Çekimleri, Fas’taki stüdyoda yapılacak. Çekimler, Kasım ayında başlayacak. Kebela’da, Hz. Hüseyin’in yüzü gösterilmeyecek.

Mel Gibson Kerbela’da

Ortadoğu Yapım Şirketi yetkilileri, Kerbela ilgili ilk açıklama yaparken “Bu büyük yapımda başrolde yer alması için Mel Gibson ile görüşmeler başladı ve olumlu sonuçlanırsa, Mel Gibson’ın Müslüman olduğu iddiasının ardından ilk filmi ‘Kerbela’ olacak.” ifadelerine yer verdi.

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı usta oyuncu Mel Gibson ile görüşmelerin hala daha devam ettiği ve çok yakın zamanda sözleşme yapılacağının açıklanmadığı Kerbela filminde Gibson, Yezid’in ordu komutanı olmasına rağmen, Hz. Hüseyin’in tarafına geçecek ve ilk Kerbela şehidi olacak. Bu karakter, Hürr bin Yezid olacak. Mel Ginson’ın Müslüman olduğu söylentileri ayyuka çıkmışken, Müslümanlık tarihinin en önemli olaylarından birinin anlatıldığı bu filmde rol almak için çok istekli olduğu duyuldu.

Morgan Freeman da Kerbela’da

Kerbela’da rol alacak diğer bir Hollywood yıldızı usta oyuncu Morgan Freeman ise filmde, Yeizd’i sürekli uyaran kişi Şemun karakterine hayat verecek.

Son zamanların en iddialı yapımlarından biri olan Kerbela, dünyaca ünlü iki Hollywood yıldızı Mel Gibson ve Morgan Freeman’ı Türk yapımı bir projede buluşturuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler