Ana SayfaÜnlülerHakan Ural, Sibel Can ile olan evliliğini anlattı: İkimiz de çocuktuk!

İlgili Postlar

Hakan Ural, Sibel Can ile olan evliliğini anlattı: İkimiz de çocuktuk!

Hakan Ural, Sibel Can ile yaptığı evliliği hakkında konuştu. 11 yıl evliliğin ardından konuşan Ural, Sibel Can hakkında da konuştu. Detaylar haberimizde…

Hakan Ural, Survivor hakkında bomba gibi bir iddiada bulundu!

Hakan Ural’dan Sibel Can açıklaması

Hakan Ural, Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Hadi Be’ programına konuk olarak katıldı. Özel yaşamına dair samimi açıklamalarda bulunan Hakan Ural, 11 yıl evli kaldığı Sibel Can ve evliliklerinde de söz etti.

Hakan Ural kimdir?

Evlendiğimizde daha çocuktuk

İki çocuğunun annesi Sibel Can ile olan evliliği hakkında konuşan Hakan Ural, “Biz evlendiğimiz zaman daha çocuktuk. 19 yaşında oyunculuğa başladım. İltifat alıyorum derken, Sibel’le evlendim. O daha 17’ydi. Şimdi çocuklarım Melisa ve Engincan, ‘Evleneceğim’ dese, ‘Durun daha çocuksunuz’ derim. Şöhretle beraber sorumluluğu o yaşta taşımaya kalkıyorsun. O yüzden sahip olduklarımıza hiçbir zaman gerektiği kadar farkındalığımız olmadı.” dedi.

Sibel Can kimdir?

Sibel’in anneliğini çok severim

Emre Saygı’nın “Sibel Can da en sevdiğiniz huy hangisi?” sorusunu yanıtlayan Hakan Ural, “Anneliğini çok severim. Fedakardır. 16 yaşından beri hala eşek gibi çalışıyor. Kazancıyla çoluğuna, çocuğuna, sevdiklerine bakar. Okul, hastane yapar. Bunları da kimseye söylemez. Bir tek kendisine değil, çalışanlarının ailesinin de ihtiyaçlarını karşılar. Çok hayır işi yapar. Bu arada insanların duymadığı hayırları da var. Söylemez çünkü, maneviyatı olan biri.” diye konuştu.

Selçuk Ural biyolojik babam

Babası Selçuk Ural’dan da söz eden Hakan Ural, “Dört yaşındayken annem ikinci evliliğini yapıyor. Evlendiği adam, en büyük kabadayı Hikmet Uzun. Beni o sülale büyüttü. O ortamda büyüdüm. Selçuk Ural’ın oğlu diyorlar ama, alakası yok. Biyolojik olarak eyvallah. Ama maneviyat, sahip çıkma, var etme, büyütme anlamında bize emek harcamış olan Uzun Ailesi’dir.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler