Ana SayfaÜnlülerAlişan'dan bomba sözler: Türkiye evlenmemi bekliyormuş!

İlgili Postlar

Alişan’dan bomba sözler: Türkiye evlenmemi bekliyormuş!

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Buse Varol ile evlenen Alişan, katıldığı bir törende evliliği hakkında konuştu. Çiçeği burnunda damat Alişan, “Türkiye evlenmemi bekliyormuş.” dedi. İşte detaylar…

Alişan ve Buse Varol’a kilolarca altın takıldı! Taşımakta zorlandılar… İşte o altınların maddi değeri!

Ünlü türkücü Alişan, geçtiğimiz Pazar günü oyuncu Buse Varol ile lüks bir otelde gerçekleştirilen görkemli bir düğün ile evlendi. Ünlüler dünyasının müzmin bekarı olarak nam salan Alişan, sonunda evlendi.

Alişan kimdir?

Düğüne ünlü akını

Alişan ve Buse Varol’un 900 kişilik davetlinin eşliğinde gerçekleşen düğün törenine ünlü akını oldu. Düğüne,  Seda Sayan, Bülent Ersoy, Elif Karlı, Yeşim Salkım, Ece Erken, Çağla Şıkel, Yaşar İpek, Seren Serengil, İzzet Yıldızhan, Erkan Petekkaya , Serkan Şengül, menajer Özkan Doğan, Özlem Yıldız, Şafak Sezer, Sinan Akçıl ve Saruhan Hünel gibi ünlü isimler katıldı.

Buse Varol kimdir?

Mutluluklar paylaştıkça çoğalır

Alişan ve Buse Varol’un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın kıydığı nikahında Alişan’ın nikah şahidi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nikahın ardından nikah cüzdanını Buse varol’a verirken genç çifte “Allah’tan mutluluklar diliyorum. En kötü günleri bugün gibi olsun. Mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Benim hassas olduğum bir konu var. Çocuk konusunda bir olur garip olur, 2 olur rakip olur, 3 olur denge olur, 4 olur bereket olur, gerisi Allah kerim. Güçlü milletler, güçlü ailelerden olur. Bu milleti doğum kontrolüyle kandırdılar. Yeni nesil bunu kıracak, Türk milleti genç, dinamik yapıyla geleceğe yürüyecek. Aile cüzdanını Buse hanıma vereyim, aradığın zaman rahat bulursun.” şeklinde nasihatlerde bulundu.

Alişan ve Buse Varol’a kilo kilo altın takıldı

Ünlü çifte neredeyse gittikleri her masada altın takıldı. Öyle çok altın takıldı ki, deyim yerindeyse taşımakta zorlandılar. Alişan ve Buse Varol çiftine takılan altınların yaklaşık üç kilo civarında olduğu, bunların maddi değerinin ise 540 bin lira civarında olduğu iddia edildi.

Alişan: Türkiye evlenmemi bekliyormuş

Alişan, düğünden bir gün sonra Zer 5. Altın Palmiye Ödülleri’ne katıldı. “Yılın erkek fantezi-arabesk sanatçısı” ödülünü alan Alişan, yaptığı konuşmada “Gece boyunca 6 gömlek değiştirdim, yine de yetmedi. 450 milyon görüntülenme var. Bir gecede bana 100 bin, Buse’ye 125 bin takipçi geldi. Bütün Türkiye benim evlenmemi bekliyormuş herhalde.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler