Ana SayfaÜnlülerÇıplak fotoğraf paylaşarak eleştirilen Serel Yereli'den flaş karar!

İlgili Postlar

Çıplak fotoğraf paylaşarak eleştirilen Serel Yereli’den flaş karar!

Haftalardır sosyal medya hesabından yaptığı çıplak fotoğraf paylaşımı ile gündemde olan güzel oyuncu Serel yereli, daha fazla dayanamadı. Paylaşımı ile eleştiri oklarının hedefi olan Yereli, sürpriz bir karar aldı. Detaylar haberimizde…

Serel Yereli’den bir yarı çıplak paylaşım daha!

Serel Yereli sosyal medya hesabını kapattı

Genç oyuncu Serel Yereli sosyal medya hesabından yaptığı üstsüz fotoğraf paylaşımının ardından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Gelen tepkilere daha fazla dayanamayan Yereli, Instagram hesabını kapattı. Haberi, Twitter hesanbından duyuran ünlü oyuncu, yaptığı paylaşımda “Zaten Instagram çok sıkmıştı artık. gerçekten benim coolluğuma yakışmıyordu Instagram kullanmak. Artık Instagram’ım yok.” şeklinde ifadeler kullandı.

Serel Yereli kimdir?

Serel Yereli’nin yarı çıplak paylaşımı hakkındaki savunması

Serel Yereli, geçtiğimiz ay erkek arkadaşı ile birlikte gittiği İtalya tatilinde çimlerin üstünde üstsüz olarak otururken ve “Hava sıcaktı soyunduk. Kimse de sen ne yapıyordun demedi.” diyerek çektiği videoyu Instagram hesabından paylaşmıştı. Yereli’nin bu paylaşımının ardından eleştiri yağmuru başlamıştı. Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Yereli, “Konu çıplak olmak değil rahat olmak. Tecavüze ‘haklı’ bir gerekçe bulunamaycağını bilmenin verdiği özgüvenle rahatça yaşamak. Çarşafını ya da tercihen giyilen herhangi bir kıyafetinin de yargılanmayacağını biliyor ve onu da gönül rahatlığıyla giyiyor olmak. Çünkü kimsenin başka hayatları dikizleyerek bunu yargılama hakkına sahip olmadığını farkında olduğu, eğitimde bütünlüğün sağlandığı bir ortamda yaşamak – benim ülkem neden böyle olmasın neden huzurlu olmamalıyız ki? Ben ünlü bile değilim alt tarafı bir dizide oynadım, Avrupa’da işimi yapmaya çalışıyorum 1 yıldır ne ara bu kadar dikkat çeker oldu böyle şeyler… Bu kadar mı kolay gündem olmak? Belki de bu yüzden sesimle, müziğimle gündem olacağım yerlerde bir kariyer elde etmeye çalışıyorum. Ama bunu basit bir çıplaklık mevzusu olarak asla görmedim! Çünkü benim ya da bir başkasının bedeni gözümde asla bir obje olmadı. Hadi şimdi beni rahat bırakın.” diye bir paylaşımda bulunmuştu. Serel Yereli’nin paylaşımına, Demet Akalın da tepki göstermiş ve sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İşte bu yüzden Serenay Sarıkayalar zirve oluyor!!! Bazıları da onun kaç gömlek altı…” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler