Ana SayfaÜnlüler"Ailesi genç sevgilisini istemiyor" denilen Ajda Pekkan, savcılığın kapısını çaldı!

İlgili Postlar

“Ailesi genç sevgilisini istemiyor” denilen Ajda Pekkan, savcılığın kapısını çaldı!

Ajda Pekkan, hakkında çıkan “Ailesi genç sevgilisini istemiyor.” şeklindeki haberlerin ardından savcılığın kapısını çaldı. Haberler nedeni ile küçük düşürüldüğünü ve kişiliğinin zedelendiğini savunan Pekkan, çözümü savcılıkta buldu. Detaylar haberimizde…

Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre Arasında Gerginlik

Ajda Pekkan genç sevgilisi Bülent Çavuşoğlu ile barıştı

Süparstar Ajda Pekkan ve kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Bülent Çavuşoğlu, iki yıllık ayrılığa daha fazla dayanamadı. Pekkan, iki yılın ardından Çavuşoğlu’na geri döndü. Bülent Çavuşoğlu, barışın ardından Ajda Pekkan’ın İstanbul Bahçeköy’de bulunan 30 milyon lira değerindeki villasına yerleşti.

Ajda Pekkan kimdir?

Ajda Pekkan, genç sevgilisi yüzünden ailesi ile ters mi düştü?

Ajda Pekkan ve Bülent Çavuşoğlu aşkını Pekkan’ın ailesinin desteklemediği iddia edildi. İddialara göre; Ajda Pekkan genç sevgilisi Bülent Çavuşoğlu yüzünden kardeşi Semiramis Pekkan ile karşı karşıya geldi. Hatta, Pekkan ailesi ile ters düştü.

Ajda Pekkan rencide olduğu gerekçesi ile savcılığa başvurdu

Ajda Pekkan, hakkında gündeme gelen bu iddiaların ardından, medyada çıkan haberlerin ardından kişiliğinin zedelendiği gerekçesi ile savcılığa başvurdu. Çıkan haberlerde sevgilisi Bülent Çavuşoğlu ile arasında olan yani farkının konu edilmesinden dolayı rencide olduğunu belirten Ajda Pekkan’ın, huzur ve sükununu bozan ve kendisini küçük düşüren bu haberleri yapanların cezalandırılmasını talep etti.

Ajda Pekkan – Nebahat Çehre gerginliği

Ajda Pekkan, son olarak Nebahat Çehre ile yaşadığı gerginlik ile gündeme gelmişti. Bir davete katılan Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre’nin arasında esen sert rüzgarlar dikkat çekmişti. İki dev ismi bir arada gören basın mensupları “Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre, yan yana bir daha gelmez, kısmet olmaz bize. İki muhteşem isim yan yana.” deyince Nebahat Çehre’nin tepkisi “Teşekkür ederiz ama yormayalım Ajda Hanım’ı.” şeklinde olmuştu. Ajda Pekkan ise, “Ne isterseniz yapalım, onu çok seviyorum. Benim canım arkadaşım o.” demişti. Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre’nin arasında geçen bu ilginç diyalog dikkat çekerken, bütün gece bir araya gelmeme çabaları da şaşkınlık yaratmıştı. İki usta sanatçının arasında bir sorun yaşandığı düşünülürken, herhangi bir açıklama yapmamaları merak uyandırdı.

Nebahat Çehre kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler