Ana SayfaÜnlülerHakan Ural'dan babası Selçuk Ural'a şok sözler: Biyolojik babam olabilir ama benim...

İlgili Postlar

Hakan Ural’dan babası Selçuk Ural’a şok sözler: Biyolojik babam olabilir ama benim asıl babam…

Hakan Ural, babası Selçuk Ural hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Biyolojik babasının Selçuk Ural olduğunu ifade eden Hakan Ural, asıl babasının kendisine emek veren babası olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Hakan Ural, Sibel Can ile olan evliliğini anlattı: İkimiz de çocuktuk!

Hakan Ural’dan babalık açıklaması: Selçuk Ural biyolojik babam olabilir ama asıl babam bana emek harcayan

Hakan Ural, Türkiye’nin interaktif şov programı “Hadi Be”de Emre Saygı’nın konuğu oldu. Özel yaşamı hakkında çarpıcı detaylar veren Ural, babası Selçuk Ural hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ural, “Dört yaşımdayken annem ikinci evliliğini yaptı. Evlendiği adam, Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük kabadayısı: Hikmet Uzun. Beni o sülale büyüttü. Türkiye’deki tüm kabadayı alemi beni tanır. O ortamda büyüdüm, yetiştim. Şimdi millet ‘Selçuk Ural’ın oğlu’ diyor. Alakası yok. Bana emek harcayan Hikmet babam.” dedi.

Hakan Ural kimdir?

Selçuk Ural ne diyecek?

Hakan Ural’ın açıklamalarının ardından tüm gözler Selçuk Ural’a çevrildi. Selçuk Ural, oğlunun açıklamalarına ne yanıt verecek?

Hakan Ural’dan Sibel Can açıklaması

11 yıllık eşi Sibel Can hakkında da konuşan Hakan Ural, “Biz evlendiğimiz zaman daha çocuktuk. 19 yaşında oyunculuğa başladım. İltifat alıyorum derken, Sibel’le evlendim. O daha 17’ydi. Şimdi çocuklarım Melisa ve Engincan, ‘Evleneceğim’ dese, ‘Durun daha çocuksunuz’ derim. Şöhretle beraber sorumluluğu o yaşta taşımaya kalkıyorsun. O yüzden sahip olduklarımıza hiçbir zaman gerektiği kadar farkındalığımız olmadı. Anneliğini çok severim. Fedakardır. 16 yaşından beri hala eşek gibi çalışıyor. Kazancıyla çoluğuna, çocuğuna, sevdiklerine bakar. Okul, hastane yapar. Bunları da kimseye söylemez. Bir tek kendisine değil, çalışanlarının ailesinin de ihtiyaçlarını karşılar. Çok hayır işi yapar. Bu arada insanların duymadığı hayırları da var. Söylemez çünkü, maneviyatı olan biri.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler