Ana SayfaÜnlülerAlişan ve Berkay arasında neler oluyor? Düğün krizi sonrası sosyal medyadan sildi!

İlgili Postlar

Alişan ve Berkay arasında neler oluyor? Düğün krizi sonrası sosyal medyadan sildi!

Alişan ve Berkay arasında neler yaşanıyor? Alişan’ın düğününe katılmayan Berkay, Alişan ve Buse Varol tarafından neden silindi? Ortalık karıştı mı? Detaylar haberimizde…

Alişan’dan bomba sözler: Türkiye evlenmemi bekliyormuş!

Alişan ve Berkay arasında ne yaşandı? Berkay düğüne neden katılmadı?

Alişan ve sevgilisi Buse Varol, geçtiğimiz Pazar günü lüks bir otelde gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile evlenmişlerdi. Ünlü isimlerin akın ettiği düğün törenine Berkay katılmadı. Berkay, Alişan ve Buse Varol’un düğününe neden katılmadı?

Alişan kimdir?

Alişan ve Berkay arasında Demet Akalın krizi

İddialara göre; Alişan düğünden sonra düzenlenecek olan after partide Berkay’ın sahne almasını istedi. Ancak, Berkay’ın Alişan’a yanıtı; Demet Akalın ve Okan Kurt’a danışmam lazım. şeklinde oldu. Alişan, Berkay’ın bu yanıtı ile adeta deliye döndü. Demet Akalın ile arası iyi olan ve bozulmasını istemediği iddia edilen Berkay’ın yanıtı, Alişan’ı çileden çıkardı.

Berkay Şahin kimdir?

Şarkısını bile iade etti

İddiaların devamına göre; Alişan, dört yıldır üstünde çalıştığı albümü için Berkay’dan aldığı şarkıyı parasını ödediği halde Berkay’a iade etti. After partide ise, Berkay yerine Fatih Ürek ile eğlenmeyi tercih etti. Berkay’a çok içerleyen Alişan’ın, yakın çevresine “Berkay’ı tamamen hayatımdan sildim.” dediği iddia ediliyor. Alişan, arasının bozuk olduğu Demet Akalın yüzünden, Berkay ile olan arkadaşlığını da bitirdi. Alişan ve Buse Varol çifti, yaşadıkları olayın ardından sosyal medya hesaplarından Berkay’ı sildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler