Ana SayfaDedikoduAjda Pekkan ve Nebahat Çehre Arasında Gerginlik

İlgili Postlar

Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre Arasında Gerginlik

Birçok ünlü Ömür Sabuncuoğlu’nun kitap davetinde bir araya geldi. Davete katılan ünlülerin arasında yakın arkadaş olarak bilinen Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre’de vardı. İkilinin arasındaki gerginlik geceye damga vurdu.

Ajda Pekkan Kimdir?

Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre Arasında Gerginlik

Ömür Sabuncuoğlu’nun hazırladığı, Türkiye’nin önde gelen sanatçıların ve gazetecilerin kız çocuklarının eğitimi için kaleme aldığı öykülerden oluşan Onlar’ın Öyküsü, kitabının basın lansmanı yapıldı. Lansmana katılan Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre arasındaki gerginlik damga vurdu.Fotoğraf çekimleri için son anda gelen Nebahat Çehre, Ajda Pekkan’ı görmezden gelirken, Süperstar gözlerini Çehre’den ayıramadı.

Nebahat Çehre Kimdir?

İkilinin arasındaki soğukluk her şekilde belli oluyordu. Çekim sonrası bir araya gelen Nebahat Çehre ve Ajda Pekkan arasındaki mesafeli hareketler dikkatlerden kaçmadı. Muhabirin, “Ajda Pekkan ve Nebahat Çehre, yan yana bir daha gelmez, kısmet olmaz bize. İki muhteşem isim yan yana” demesine Çehre, “Teşekkür ederiz ama yormayalım Ajda Hanım’ı” dedi. Çehre’nin bu cümlesi ise aralarında bir sorun mu var iddialarını güçlendirdi. Nehabat Çehre’nin yanına gelen Pekkan, “Ne isterseniz yapalım, onu çok seviyorum. Benim canım arkadaşım o” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler