Ana SayfaÜnlülerNeslişah Alkoçlar'dan eşi Engin Altan Düzyatan için romantik doğum günü kutlaması

İlgili Postlar

Neslişah Alkoçlar’dan eşi Engin Altan Düzyatan için romantik doğum günü kutlaması

Neslişah Alkoçlar eşi Engin Altan Düzyatan’ın doğum gününü sosyal medya hesabından romantik bir paylaşımla kutladı. Neslişah Alkoçlar’ın doğum günü paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Sosyetenin oldukça bilindik isimlerinden Neslişah Alkoçlar, Diriliş’in Ertuğrul’u Engin Altan Düzyatan ile 2014 yılında Hayal Kahvesi Çubuklu 29’da gerçekleşen dillere destan bir nikah töreni ile hayatını birleştirmişti. Evliliklerinin mutlulukla dolu olduğu her hallerinden belli olan ünlü çiftten doğum öncesi romantik paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Neslişah Alkoçlar eşi Engin Altan Düzyatan’a olan aşkını her paylaşımında vurguluyor.

Engin Altan Düzyatan, eşini doğum için Amerika’ya gönderdi

Neslişah Alkoçlar Doğum Gününe Özel Not Paylaştı

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın doğum günü olması sebebiyle eşi Neslişah Alkoçlar, sosyal medyada aktif kullandığı Instagram hesabından duygusal bir mesajla eşinin doğum gününü kutladı. 2016 yılında Emir Aras Düzyatan isimli bir bebekleri dünyaya gelen ünlü çiftin çok yakında bir bebekleri daha olacak. Neslişah Alkoçlar Engin Altan Düzyatan çifti bebeklerinin çifte vatandaş olabilmesi için doğumu Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılmasına karar verdi ve Neslişah Alkoçlar şu an Los Angeles’ta sayılı günler kalan doğumu bekliyor.

Neslişah Alkoçlar Kimdir?

“İyi ki yol arkadaşım oldun, en güldüğüm, omuzunda huzur bulduğum, en büyük destekçim, canım sevgilim iyi ki doğdun! 3+👶 olarak yeni yaşını kutluyoruz 🙂 Allah bizim mutluluğumuz ile mutlu olan herkese kat kat fazlasını versin 🙏🏻 @enginaltandzytn

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Neslişah Alkoçlar’ın Doğum Günü Paylaşımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler