Ana SayfaÜnlülerEbru Şancı: Balayı ne vıcık vıcık!

İlgili Postlar

Ebru Şancı: Balayı ne vıcık vıcık!

Futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile mutlu bir evliliği olan Eski Manken Ebru Şancı, teve 2’de yayınlanan “2.sayfa” programına konuk oldu. Programa, Bodrum tatilini yaparken iki genç kızla görüntülenen 49 yaşındaki çapkın şarkıcı Rafet El Roman ve kameralara yansıyan genç kızın açıklamaları damga vurdu. Detaylar Haberimizde..

Ebru Şancı Gece Kocasına Mesaj Atan Kadını İfşa Etti!

“Sen Nişanlına Ne Diyorsun?”

Ünlü Şarkıcı Rafet El Roman’ın önceki gün Bodrum da iki genç kızla görüntülerinin medyaya yansıması ve ardından genç kızdan gelen açıklamalar için,  “Ne diyeyim? Her şey ortada. Sen nişanlına ne diyorsun? Sen nasıl başka bir adamın evine gidip onun havuza giriyorsun? Ne münasebet!” dedi.

“Adam Kimseyi Zorla Evine Götürmüyor”

Ebru Şancı, “Adam bekar, ‘nişanlıyım’ diyor ama belki kız da bekar. İnkar etmeseler ilişkileri kimseyi ilgilendirmez. Sessiz kalsalar büyümez. Rafet El Roman’ı uzun yıllardır yaşıtı kimseyle görmedim. Adam kimseyi de zorla evine götürmüyor. Fotoğraflarda zorla gibi görünen bir şey yok. Kendini kurtarmak için söylenen laflar gibi” açıklamasında bulundu.

Rafet El Roman ile fotoğraflarının basına çıkmasının hemen ardından ‘2. Sayfa’ya açıklamar yapan  genç kız, ünlü şarkıcıyı yanağından öptüğünü, kendisinin nişanlı olduğunu ve çıkan haberler nedeniyle nişanlısıyla sorun yaşadığını söylemişti.

Ebru Şancı’nın tecavüzcü ve idam paylaşımı şoke etti! Tepki yağıyor…

“Balayında Eşimden Çok Sıkıldım”

Ebru Şancı, balayında eşiyle yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: “Balayında Maldivler’e gittik, birbirimizden çok sıkıldık. Ye, iç, yat… Bu ne. Bir de aç kaldım adam tabağa ıstakoz koymuş getirmiş sabah kahvaltısında. Ben onun nasıl yendiğini bile bilmiyorum. ‘Git menemen getir’ dedim. ‘Burada yok, sahilde olduğumuz için hep deniz ürünleri’ var dediler.Yani kısacası biz çok sıkıldık. balayı ne vıcık vıcık. Beş günün sonunda kaçtık. Son gün fırtına çıktı zaten. Alparslan teknenin dolabında can yeleği aramaya başladı. ‘Sen yüzme biliyorsun sana bir şey olmaz’ dedi.”

“Eşim 25 yaşında, ben 35 yaşındayım”

Eşiyle yaşadığı hayatını anlatan Ebru Şancı  “Eşim 25 yaşında, ben 35 yaşındayım. Aramızdaki yaş farkı sorun olmuyor. Ondan daha enerjiğim.En büyük kavgamız sokakta yürürken oluyor; eşim çok ağırkanlı, o çok yavaş yürüyor ben çok hızlı.Eşimle çok kavga ederiz, ben pitbull gibiyimdir. Saldırmaya yer ararım, çok konuşurum. O da beni susturmak için havaya kaldırır duvara yaslar ‘Sus artık, yeter’ der” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ebru Şancı Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler