Ana SayfaÜnlülerEbru Şancı'nın tecavüzcü ve idam paylaşımı şoke etti! Tepki yağıyor...

İlgili Postlar

Ebru Şancı’nın tecavüzcü ve idam paylaşımı şoke etti! Tepki yağıyor…

Ebru Şancı’nın tecavüzcü paylaşımı şoke etti! Tepki yağıyor… Ebru Şancı, çocuk tecavüzü ve ölümlerinin ardından gündeme gelen idam konusunda bir paylaşımda bulundu. Şancı’nın öneride bulunduğu paylaşımı, takipçilerini kızdırdı. Ebru Şancı’nın paylaşımına tepkiler çığ gibi. Detaylar haberimizde…

Ebru Şancı Gece Kocasına Mesaj Atan Kadını İfşa Etti!

Ebru Şancı’dan tecavüz ve idam paylaşımı

Ünlü futbolcu Alparslan Öztürk ile evli ve ikiz çocuk sahibi olan eski manken Ebru Şancı, son günlerde gelen çocuk tecavüzü ve ölümleri haberlerinin ardından gündeme gelen idam konusunda paylaşımda bulundu. Birçok kişinin paylaşımda bulunarak fikrini ifade ettiği idam konusunda paylaşım yapan Ebru Şancı, paylaşımı ile takipçilerinden teki aldı.

Ebru Şancı kimdir?

Hadım edeceğinize çok daha iyi bir fikrim var

Ebru Şancı, üzerinde “Tecavüzcüler ameliyatla kadın yapılsın ömür boyu genelevlerde çalıştırılsın kazançları da kız öğrencilere burs verilsin” yazılı olan bir görsel paylaştı. Şancı, paylaşımına “Asamıyorsunuz anladık! Biz de bizim vergilerimizle bunlara içeride bakmanızı istemiyoruz! Hadım edeceğinize çok daha iyi bir fikrim var, sokakta köpek kovalayacaklarına bu şerefsizlere gitsinler! ” şeklinde ifadelere yer verdiği bir not yazdı.

Ebru Şancı’yı eleştiri yağmuruna tuttular

Ebru Şancı’nın bu paylaşımına kısa sürede yorum yağmuru oldu. Ebru Şancı’nın takipçileri, eleştiride bulundu. O eleştirilerden bazıları şu şekilde:

– Ebru Hanım anladık hepimiz kızgınız ama bu cümleler hiç oldu mu şimdi, geç olmadan silin bence şahsi fikrim tabi.

-Eğitilemezsin.

-Bu ne rezalet Ebru!

-Böyle bir şey söylediğine inanamıyorum.

-Ebru Hanım kadın olmak utanç duyulacak bir şey değildir. Bir ceza olarak kabul edilemez. Genelevlerde calışan kadınların da her kadın gibi hakları vardır. Getirdiğiniz çözüm ile hem kadın olmayı hem de genelevde çalışan kadınları aşağılamış oluyorsunuz. Siz kabul etseniz de etmeseniz de insan hakları diye bir şey vardır. Toplumun nabzına göre hukuk kuralları düzenlenmez.

Eski manken Ebru Şancı, 2015 yılında ünlü futbolcu Alparslan Öztürk ile dünya evine girmişti. Ebru Şancı’nın bu evliliğinden ikiz bebekleri dünyaya geldi. Ebru Şancı, şimdilerde henüz çok küçük olan çocuklarını büyütüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler