Ana SayfaDedikoduDerya Şensoy'un Kilolu Hali Görenleri Şaşkınlığa Uğrattı!

İlgili Postlar

Derya Şensoy’un Kilolu Hali Görenleri Şaşkınlığa Uğrattı!

Derya Şensoy, sevgilisi Sarp Levendoğlu ile tatil yaparlarken yakayı ele verdi. Gözlerden uzakta tatil yapan ünlü ikili, görüntülenmekten kaçınmaya çalışsalar da ne yazık ki objektiflere takıldılar. Bu, görüntülere yansıma olayı; özellikle de Derya Şensoy için pek de iyi olmadı. Çünkü Şensoy’un o eski fit halinden eser kalmaması görenleri şaşkına uğrattı.

Derya Şensoy Kimdir?

Aşk Datça’da yaşanıyor güzelim!

Derya Şensoy ve oyuncu sevgilisi Sarp Levendoğlu yaklaşık 2 yıldır birlikteler. Ünlü ikili, bu süre zarfında basın mensuplarına görüntülenmemek için epeyce bir çaba sarf etmeleriyle de dikkat çekiyor. Aşklarını gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çift, Datça’da tatil yaparlarken ne kadar uğraşsalar da objektiflerden kaçamadı. Diğer taraftan ise çiftin keyifli ve romantik bir tatil sürdüğü de gözlerden kaçmadı.

Sarp Levendoğlu kimdir?

Derya Şensoy’un bikinili halini görenler şokta!

Ünlü oyuncular Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un kızları Derya Şensoy, Datça’da sevgilisi Sarp Levendoğlu ile görüntülendi. Posta gazetesinden aldığımız habere göre; serinlemek için denize giren ünlü çiftten Derya Şensoy’un son hali görenleri şaşkına uğrattı. Objektiflere yansıdıklarını fark eden çiftlerin rahatsız olduğu ve kısa bir panik hali yaşadıkları da dikkat çekti. Özellikle de bikinili olan Derya Şensoy’un, aldığı kilolar şok etti. Görüntülenmekten hiç de hoşnut olmayan ikili bulundukları yerden ayrıldılar.

Derya Şensoy, Sarp Levendoğlu’nu Gizleyip, Montuyla Ele Verdi!

İşte, o görüntüler

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler