Ana SayfaDedikoduSerhat Akın'dan Yılın Dedikodusu: Adem ile Sema…

İlgili Postlar

Serhat Akın’dan Yılın Dedikodusu: Adem ile Sema…

Eski futbolcu Serhat Akın, Survivor’da yarıştıktan sonra internet üzerinden yaptığı yayınlarla oldukça dikkat çekiyor. Yayınladığı videolarıyla da epey bir izlenen Akın, Survivor hakkında yaptığı şok yorumlarıyla çoğunlukla gündemde yer alıyor. Survivor yarışması hakkında yine bir itirafta bulunan eski futbolcu, bu kez de Adem ve Sema’nın aşk yaşadığını öne sürerek herkeste şok etkisi yaptı!

Serhat Akın Kimdir?

Adem Kılıççı Kimdir?

Survivor yarışmasına katıldıktan sonra çektiği videolar ve yaptığı açıklamalarıyla dikkat çeken Serhat Akın, yine şok etti. Akın, çektiği videosundaki yaptığı açıklamasında, Survivor 2018 şampiyonu Adem Kılıççı ile yarışmacı Sema Aydemir’in aşk yaşadıklarını öne sürdü.

Sema Aydemir Apak Kimdir?

Bomba iddia: “Ben ona arkadaş ol dedim, gitti aşık oldu”

Serhat Akın internet üzerinden gerçekleştirdiği yayında Survivor Sema’nın, özellikle Adem ile Hakan Hatipoğlu’nu sevmediğini dile getirerek; “Sema, Survivor’a giderken beni aradı. Adem madem, bunlarla ben nasıl yapıcam adada filan dedi. Ben de dedim ki… Sen güçlü kadınsın git, çocuğun için mücadele et. Turabi ile görüş, Hakan ile görüş, Adem ile görüş.-Bu arada Sema, Adem ile Hakan Hatipoğlu’nu hiç sevmiyordu-Aynı takımda olduğunuz için takım ruhu olduğunu, takımın bir bireyi olduğunu göster dedim. Hiçbir zaman ağlama dedim, pes etme dedim. Böyle moral verdim başarırsın dedim. Ama ben, şimdi kalkıp git Adem’le sevgili ol demedim” ifadelerini kullandı.

İşte, o video

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler