Ana SayfaDedikoduSen Anlat Karadeniz'de Çok Konuşulan Ayrılık Doğrulandı!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’de Çok Konuşulan Ayrılık Doğrulandı!

Başladığı günden bu yana reyting rekortmeni dizi haline gelen Sen Anlat Karadeniz dizisi bir ayrılık ile sarsıldı. Güzel bir çalışma çıkaran ekibe kim veda etti? İşte Sen Anlat Karadeniz’de çok konuşulan ayrılık ve açıklaması!

Sen Anlat Karadeniz’de Çok Konuşulan Ayrılık Doğrulandı!

Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de ilk önce yönetmen değişikliğine gidilmişti. Güzel bir ekip olup, reyting rekorları kıran dizide şimdi de senarist değişikliği konuşuluyordu. Dizinin takip edenleri bu değişikliklere sosyal medyadan tepki verirken dizi için beklenen açıklama geldi.Hikaye ve senaryoyu yazan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in diziden ayrılmasıyla, dizinin değişeceğini savunan dizi izleyenlerine haber geldi.

İşte Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in o açıklaması:

“Yengem hasretteyuk. Binbir gece anlatalım isterdik, nasip yirmibir geceymiş. Muradımıza erelim dilerdik, nasip yarım kalmakmış. Şimdi “Sonsuza kadar mutlu yaşadılar ama ayrı ayrı” diyelim, “Aya bakın, biz aya bakıyoruz” diyelim, en iyisi “Yemin ettik yanarsak da nasip deyip susmaya” diyelim.

Karadeniz’den gitmek bizim kararımız değildi ama biz burda susarız o mevzuları, hikayelerimizi anlatmaya, türkülerimizi söylemeye başka denizler ararız belki, ama asla susulmayacak bir mevzu var ki, nefesler hala aramızda. Komşu evde, yan apartmanda, yukarı mahallede, manavın üst katında, öğretmenler odasında ya da hep önünden geçtiğiniz o binanın bodrumunda.

O nefeslere hemnefes olmayı hiç bırakmayın e mi? Şiddete direnen kadınlar ve adamlar, şerefsizliğe göz yummayı reddeden adamlar ve kadınlarsınız siz, ocağınıza düşene düşmeyene el uzatın. Sevdanızdan geberin, eltinizi sevin, ailenizi koruyun, adamınıza kıyamayın, kadınınızın dizine yatın, çocuklarınızı omzunuza alın, size onları verene kurban olun.

Bir de bize hakkınızı helal edin.

Ortiler”

Sen Anlat Karadeniz’de Çok Konuşulan Ayrılık Doğrulandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler