Ana SayfaDedikoduMurat Boz, 7 yıllık sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'nu reddetti!

İlgili Postlar

Murat Boz, 7 yıllık sevgilisi Eliz Sakuçoğlu’nu reddetti!

Murat Boz, yedi yıllık sevgilisi Eliz Sakuçoğlu’nu reddetti! Murat Boz ve yedi yıl aşk yaşadığı Eliz Sakuçoğlu pişti oldu. Çeşme’de karşılaşan ikili, neler yaşadı? Murat Boz, Eliz Sakuçoğlu’nu nasıl reddetti? Detaylar haberimizde…

Murat Boz, ünlü çapkın Taha Özer’in eski sevgilisi Tanya Bidva’nın dans videolarını izlerken yakalandı!

Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu pişti oldu

Murat Boz, iki buçuk yıl aşk yaşadığı Aslı Enver ile ayrılmasının ardından magazin dünyasının yakın markajında. Boz, geçtiğimiz hafta yakın arkadaşı popçu Soner Sarıkabadayı ile birlikte Çeşme’ye tatile gitti. Soner Sarıkabadayı ile birlikte Alaçatı’daki Grande Spiaggia isimli mekanda eğlenip yorgunluk atan Murat Boz, mekanda eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile karşılaştı.

Murat Boz kimdir?

Görmemezlikten geldi, selam bile vermedi

Murat Boz, yedi yıl boyunca aşk yaşadığı sevgilisi Eliz Sakuçoğlu’nu karşılaşmalarına rağmen görmemezlikten geldiği ve selam vermediği iddia edildi.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Murat Boz Eliz Sakuçoğlu’yu reddetti

Çeşme’de çalkalanan dedikodulara göre; Eliz Sakuçoğlu, aynı mekanda karşılaştığı eski sevgilisi Murat Boz ile bir araya gelip konuşmak istedi. Ancak, Murat Boz Sakuçoğlu’nun bu teklifini reddetti.

Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu yedi yıl boyunca aşk yaşamışlardı. Ayrılığın ardından Murat Boz Aslı Enver ile, Eliz Sakuçoğlu ise Beran Benan il aşk yaşamaya başlamıştı. Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu, yedi yıllık aşkın ardından şimdilerde selamlaşmıyorlar bile.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler