Ana SayfaDedikoduMurat Boz, ünlü çapkın Taha Özer'in eski sevgilisi Tanya Bidva'nın dans videolarını...

İlgili Postlar

Murat Boz, ünlü çapkın Taha Özer’in eski sevgilisi Tanya Bidva’nın dans videolarını izlerken yakalandı!

Murat Boz, ünlü çapkın Taha Özer’in eski sevgilisi Tanya Bidva’nın dans videolarını izlerken yakalandı! Aslı Enver’den ayrılan Murat Boz, yılların aşkını çabuk unuttu. Yoksa, ayrılığın perde arkasında bu olay mı yatıyor? Detaylar haberimizde…

Aslı Enver’den yeni Murat Boz hamlesi! Bunun geri dönüşü olur mu?

Aslı Enver ve Murat Boz ayrılığı tarihe gömülüyor

Aslı Enver Murat Boz aşkı, geçtiğimiz yıllarda magazin dünyasına damga vurmuştu. Herkes, Aslı ve Murat çiftini konuşuyordu. Tüm gözler, birbirlerine aşkla bağlı ünlü çifti takip ediyordu. Bir gün, kötü haber geldi. Aslı Enver ve Murat Boz çifti ayrıldı. Ayrılığa kimse inanamadı. Birbirine bu kadar aşık bir çiftin ayrılık haberine inanmak istemediler. Murat Boz ve Aslı Enver ayrılığının üzerinden aylar geçmesine rağmene, hala daha umut besleniyor, barışma ihtimalleri kollanıyor. Ancak, bu pek mümkün değil gibi görünüyor.

Aslı Enver kimdir?

Murat Boz kimdir?

Murat Boz, Tanya Bidva’nın dans videolarını izlerken yakalandı

Ünlü şarkıcı Murat Boz, ünlü çapkın Taha Özer’in bir dönem aşk yaşadığı sevgilisi Tanya Bidva’nın dans videosunu izlerken yakalandı. Yerli Dan Bilzerian olarak anılan, çılgın ve sıra dışı yaşamı ile dikkat çeken Taha Özer, bir dönem göz doktoru olan Tanya Bidva ile aşk yaşamıştı. Tanya Bidva, sosyal medya hesabından yaptığı birbirinden iddialı paylaşımlar ve çılgın dans videoları ile dikkat çekiyor. Bidva, bu videoları ile Murat Boz’un da dikkatini çekmiş. Murat Boz, Aslı Enver’den ayrılmanın acısını çabuk unutmuş. Aslı Enver ve Murat Boz’un barışma ihtimalini düşünen hayranları, bundan sonra pek de umutlu olamayacak.

Taha Özer kimdir?

Murat Boz kas yaptı

Murat Boz, Aslı Enver ile ayrıldıktan sonra kendini de geliştirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının objektifine yansıyan Boz’un kas yaptığı dikkat çekti.

Aslı Enver’de noktayı koydu

Ayrılığın diğer cephesi Aslı Enver’den de geçtiğimiz günlerde bir hamle gelmişti. Enver, Murat Boz ile barışmaları için çaba sarf eden Boz’un annesini de sosyal medya hesaplarından silmişti. Aslı Enver’in bu hamlesinin ardından artık Murat Boz ile barışmayı düşünmediği sonucu çıkarıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler