Ana SayfaKimdirTaha Özer kimdir?

İlgili Postlar

Taha Özer kimdir?

Taha Özer kimdir? Sosyal medyanın en dikkat çekici isimlerinden biri olan Taha Özer sosyal medyanın dışında hangi alanda faaliyet gösteriyor? Fenomen Taha özer’in gerçek mesleği nedir? Taha Özer hangi ailenin oğlu? Taha Özer’in babası kim? Taha Özer nasıl tanındı? Taha Özer nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Taha Özer Kaç Yaşında? Taha Özer Aslen Nereli? Taha Özer Hangi Burç? Taha Özer hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Bugün Doğan Ünlüler

Taha Özer Kaç Yaşında? Taha Özer Aslen Nereli? Taha Özer Hangi Burç?

Taha Özer, sahibi oldukları Deriden isimli markasındaki hisseleri kardeşi Gürkal Celal Özer’e devreden İbrahim Şenkal Özer’in oğludur. 5 Kasım 1989 yılının Eylül ayında İstanbul’da dünyaya gelen Taha Özer aslen Erzurumludur. Şu an 30 yaşında olan Taha Özer akrep burcudur.

Taha Özer kimdir?

Taha Özer, Şişli Terakki İlkokulu’ndan mezun oldu. Yeditepe Üniversitesi İngilizce ve İşletme eğitimi aldı ve sonrasında Amerika’nın New York ve Boston illerinde yabancı dil eğitimi aldı. İş adamı olarak sektörde yer alıyor.

Taha Özer nasıl tanındı?

Taha Özer, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettiriyor. Milyonlarca kişinin yakından takip ettiği Özer, sıra dışı bir yaşam sürmesi ve neredeyse her anını takipçileri ile paylaşması dikkat çekiyor. Birbirinden güzel kadınlar ile çılgın pozlar vererek ilgi çekiyor. Yanında her zaman birbirinden güzel kadınlar oluyor.  Lüks yaşamı da cabası. Taha Özer’in lüks yaşamı ve ihtişamlı hayatı herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Taha Özer için yerli Dan Bilzerian deniliyor. Bu ismi, sosyal medya hesabından yaptığı çılgın paylaşımlar ile sonuna kadar hak ediyor.

Taha Özer Instagram: instagram.com/tahaozer/

Taha Özer Vay Canına ile Müzik Piyasasına Giriş Yaptı

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler