Ana SayfaDedikoduDerya Şensoy, Sarp Levendoğlu'nu Gizleyip, Montuyla Ele Verdi!

İlgili Postlar

Derya Şensoy, Sarp Levendoğlu’nu Gizleyip, Montuyla Ele Verdi!

Derya Şensoy ve oyuncu Sarp Levendoğlu aşkı dolu dizgin devam ediyor. Ünlü çiftler, geçtiğimiz günlerde soğuğa rağmen Kilyos’a denize gittiler. Üşüyen Derya Şensoy, sevgilisinin montunu giyerek ısındı ve sonrasında da kendi videosunu çekti.

Meslektaşı Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nun (36) evliliğinin bitmesinin nedeni olarak gösterilen Derya Şensoy (28), Levendoğlu ile fırtınalı aşkına devam ediyor. “Sarp nereye, Derya oraya” şeklinde süren birliktelikleriyle, ünlü çift geçtiğimiz günlerde Kilyos’ta görüntülendi.

Takvim Gazetesi’nden aldığımız habere göre; kite sörf tutkunu olan Sarp Levendoğlu, havanın çok soğuk olmasına aldırış etmeden Kilyos’ta denize girdi. Sevgilisi Şensoy ise yakışıklı oyuncuyu kıyıdan izlemeyi tercih etti. Bir ara çok üşüyen Derya Şensoy, sevgilisinin montunu giyip ısınmaya çalıştı.

Güzel oyuncu, Levendoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşmaktan kaçınmasıyla dikkat çekiyor. Kilyos’ta sevgilisini izlerken kendi videosunu çeken Şensoy, Sarp Levendoğlu’nu saklasa da onun montuyla yayın yaparak herkese ilişkilerinin devam ettiğini ilan etti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler