Ana SayfaDedikoduMert Fırat Set Aşkı İddialarına Noktayı Koydu!

İlgili Postlar

Mert Fırat Set Aşkı İddialarına Noktayı Koydu!

Mert Fırat ile Gökçe Bahadır’ın son zamanlarda aşk yaşadıkları ve hatta sevgililerinden de bu nedenle ayrıldıklarına dair birçok iddialar ortaya atıldı. “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinde Gökçe Bahadır (Oya) ve Mert Fırat’ın (Serhan) rolleri gereği yaşadıkları aşklarının özel hayatlarında da gerçek olduğu konusunda birçok haber gündeme geldi. Bu konudaki söylentilere başarılı oyuncu Fırat, sonunda noktayı koydu.

Mert Fırat Set Aşkı İddialarına Noktayı Koydu!

Birçok ünlü ismin, bilindiği üzere rol aldıkları dizi veya sinema filmlerindeki partnerleriyle canlandırdıkları aşkları gerçeğe dönüşüyor. Bu nedenle, son günlerde “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinde aşk yaşayan Mert Fırat ile Gökçe Bahadır arasında da bu tarz söylentiler gündeme geldi. Dizi filmde, Oya ve Serhan karakterleri olarak aşk yaşayan ünlü ikili, izleyiciler tarafından da çok beğenilen dizi karakteri ve çifti arasında bulunuyor.

Mert Fırat Set Aşkı İddialarına Noktayı Koydu!

Mert Fırat‘tan Son Nokta:” Yok öyle bir şey”

Geçtiğimiz günlerde; ünlü ikilinin, dizi setinde yakınlaştıklarına dair söylentiler ortaya atıldı. Bu söylentilerden sonra Mert Fırat, uzun süredir beraber olduğu oyuncu sevgilisi Hande Doğandemir’den ayrıldı. Gökçe Bahadır ise yine aynı dönemler içerisinde turizmci iş adamı Efe Duru’dan ayrılmasıyla gündeme gelince, gözler ünlü oyunculara çevrildi. Hatta, aşk yaşadıklarına dair iddiaları ortaya atıldı. Bu aşk iddialarına açıklık getiren Mert Fırat, duruma son noktayı koydu. Fırat, şu şekilde açıklama yaptı.

“Sette bir tane karavan var. 8 kişi aynı karavanda vakit geçiriyoruz. Yeni tanışmadığımız için oldukça keyifli bir ortamda çalışıyoruz. Çıkan haberlere gelince, öyle bir şey yok.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler