Ana SayfaDedikoduSurvivor 2018'de çok büyük değişiklikler. Acun Ilıcalı, yeni Survivor'u anlattı!

İlgili Postlar

Survivor 2018’de çok büyük değişiklikler. Acun Ilıcalı, yeni Survivor’u anlattı!

Survivor 2018’de yine yeni değişiklikler. Her an yeni sürprizlere gebe olan Survivor 2018’de, yine bomba yeniklikler oldu. Acun Ilıcalı, yeni Survivor’ı anlattı. Detaylar haberimizde…

Survivor’da bomba değişiklikler

Survivor 2018’in sürekli yeniliklere gebe olması izleyiciyi heyecanlandırdı. Survivor, yeni değişiklikler ile yine şaşırtmayı başardı. Bundan böyle Survivor’da her hafta Türk, Yunan ve Rumen takımlarından en iyi yarışmacılar arasında enternasyonal oyun oynanacak, oyun için bomba bir ödül verilecek. Bunun yanı sıra, baraka oyununda da yeni değişiklikler var. Ayrıca, Survivor’ın günü de değişti. Yeni Survivor’ı Acun Ilıcalı anlattı.

Takım yok, en iyi erkek ve en iyi kız var!

Acun Ilıcalı, Survivor olarak Dominik Adası’nda Türkiye, Meksika, Yunanistan ve Romanya televizyonları için çekim yapıyor. Ilıcalı, bundan sonra bu ülkelerdeki Survivor yarışmacılarını enternasyonal oyunda karşı karşıya getirecek. Enternasyonal oyunlar ve sembol oyunundaki değişikleri açıklayan Acun Ilıcalı, “Her hafta oynayacağınız yeni oyun sembol oyunu. Takım yok, en iyi erkek ve en iyi kız belirlenecek. Bu iki arkadaş haftada bir gün, Rumen ve Yunan yarışmacılarla oyuna çıkacak. Sembolü kazanan erkek ve kadın yarışmacılar o hafta Rumen ve Yunan takımlarının en iyileriyle karşılaşacak. Enternasyonal oyunu eğer üç defa kazanan olursa ailesi Dominik’e gelecek.” dedi.

Büyük Ödül

Sürprizlerine devam eden Acun Ilıcalı, oyunun ödülünü açıklarken “Enternasyonal oyunu kazananlar arasında yapılacak büyük finali kazanan da 250 bin TL’lik büyük ödülü kazanacak. Sembol oynayacaksınız, sembol oyununu kazanan enternasyonal oyuna çıkacak.Bu oyunu üç defa kazanabilirse, ailesi yola çıkacak ve burada ailesiyle bir gün geçirecek. Sezon bitmeden büyük final yapılacak. Kimin ne kadar enternasyonal birinciliği varsa büyük finale çıkacak.” diye konuştu.

İlk yarışmacılar açıklandı

Romanya ve Yunanistan takımlarına karşı mücadele edecek olan yarışmacıları açıklayan Acun Ilıcalı, “Bu oyunun ilki Pazartesi oynanacak. Üç ülkeden de şimdiye kadar performansları en iyi olan kadın ve erken yarışmacılar, yarın bu oyuna çıkacak. Bugüne kadarki oyunlarda en başarılı olan iki isim Ümit Karan ve Damla yarın bu oyunda Yunan ve Rumen yarışmacılara karşı mücadele edecek. Sembolü kim kazanırsa enternasyonal oyuna seyirci olarak kendi takımındaki kendi cinsinden yarışmacıları götürecek.” dedi.

Baraka ödülünde değişiklik

Acun Ilıcalı, baraka ödülü oyununda gerçekleşen değişiklikleri dile getirerek “Sizin için en hayati oyunlardan biri baraka oyunu. Nasıl mücadele ettiğinizin farkındayız. Bundan sonra haftada iki defa oynanan bu oyuna, All Star ve Gönüllüler’den en iyi iki erkek ve en iyi iki kız yarışmacı çıkacak. Bu oyun artık 10’da bitecek.” dedi.

Tüm bu değişikliklerin yanı sıra, eleme gecesi de değişti. Önceden Salı günü elenen ismin belli olduğu yarışmada, elenen isim bundan böyle Pazartesi akşamı belli olacak.

Acun Ilıcalı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler