Ana SayfaÜnlülerBerna Laçin'e bir 'Medine' tepkisi de Gamze Özçelik'ten geldi

İlgili Postlar

Berna Laçin’e bir ‘Medine’ tepkisi de Gamze Özçelik’ten geldi

Berna Laçin’e bir ‘Medine’ tepkisi de Gamze Özçelik’ten geldi. Son yıllarda tasavvufa yönelen ünlü oyuncu Gamze Özçelik, Berna Laçin’in ‘Medine’ paylaşımına gönderme bulundu. Özçeliki “Medine Aşktır.. Şefaattir.. Yoldur.. Gül kokusudur.. Temizliktir.. Kucak açmaktır..” dedi. Detaylar haberimizde…

Berna Laçin, ‘Medine’ paylaşımına “münasebetsiz” diyen Ahmet Hakan’a yanıt verdi

Berna Laçin’in ‘Medine’ paylaşımına tepkiler çığ gibi

Berna Laçin’in sosyal medya hesabından yaptığı “İdam çözüm olsaydı. Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimcileri, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!” şeklindeki paylaşımının ardından başlayan ‘Medine’ tartışması hızla büyüyor. Laçin, paylaşımı ile eleştiri oklarının hedefi oldu.

Berna Laçin Kimdir?

Gamze Özçelik’ten Berna Laçin’e ‘Medine’ göndermesi

Paylaşımında geçirdiği ‘Medine’ ifadesinden dolayı hakkında soruşturma başlatılan Berna Laçin, son olarak Gamze Özçelik’in de eleştirisine maruz kaldı. Gamze Özçelik, kendi sosyal medya hesabından “#Medine Aşktır.. Şefaattir.. Yoldur.. Gül kokusudur.. Temizliktir.. Kucak açmaktır.. Bu kuluna birden fazla kez topraklarında secde etmek nasip olan, yoluna milyonlarca Müslümanın can vereceği kutsaldır. Medine tüm Müslümanlarındır.” şeklinde ifadeler kullandığı Berna Laçin’e göndermede bulunduğu düşünülen bir paylaşım yaptı.

Gamze Özçelik kimdir?

Berna Laçin, gelen tepkiler üzerine paylaşımı ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: Dinle ilgili tek kelime etmedim, niye tutup kendi dinime laf edeyim zaten! Medine deyince neden sadece İslam geliyor aklınıza! Bir Arap şehri orası ve günümüzde bir toplumsal düzeni var! İsveç’le ilgili bir şey desek Hristiyanlara mı laf etmiş oluyoruz! Şehirler ayrı içindeki kutsalları ayrı! Kutsal olan Araplar değil, orası bizim değil biz de Arap değiliz! Aynı cümle içinde islamiyet ile bu kadar küfrü beraber kullanmak da nasıl bir Müslümanlık anlamadım! Hem ayıp hem günah! İslamiyetle söylediğimin uzaktan yakından ilgisi yok! Net! Meseleyi oraya çekmeye çalışmak kötü niyettir, bu da net! Çocuklar ölmesin noktasında bile buluşamıyoruz ya günahın büyüğü asıl orda! İslamiyet ile ilgili tek kelime etmedim, kendi dinime niye laf edeyim!Deli miyim! Medine’yi bir şehir olarak söyledim! İçindeki kutsalı ayrı şehirlerin bugünki toplum düzeni içinde yaşayanlar ayrı! Medine’de yaşayan Arapları kutsal saymak nasıl bir anlayış! Art niyetin de böylesi! Yani şunu açıklamak bile o kadar saçma ki! Siz benim ne zaman herhangi bir inanç ile ilgili tek sözümü duydunuz ! Ayıp vallahi ayıp! Hem ayıp hem günah! Kavga ve kötülükten beslenen bir grup var Allah aşkına şeytana uymayın! Bırakın bir huzurlu yaşayalım ya Neyse normalde hiç takmam ve anlatmaya da bu kadar çabalamam, isteyen istediğini anlar! Ama inançlar benim hassas konum. Hiçbir din ve inanç ile ilgili fikir dahi yürütmedim hayatımda! Anlayan anladı, kalın sağlıcakla!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler