Ana SayfaÜnlülerBerna Laçin, 'Medine' paylaşımına "münasebetsiz" diyen Ahmet Hakan'a yanıt verdi

İlgili Postlar

Berna Laçin, ‘Medine’ paylaşımına “münasebetsiz” diyen Ahmet Hakan’a yanıt verdi

Berna Laçin, ‘Medine’ paylaşımına “münasebetsiz” diyen Ahmet Hakan’a yanıt verdi. Berna Laçin, ‘Medine’ paylaşımı için “Münasebetsizlik kınanır, ayıplanır, esefle karşılanır falan; suç değildir.” diyen Ahmet Hakan’a ne yanıt verdi? Detaylar haberimizde…

Barış Atay, ‘Medine tweeti’ nedeniyle eleştirilen Berna Laçin’e sahip çıktı

Berna Laçin’in attığı ‘Medine’ tweeti olayı büyüyor

Berna Laçin’in sosyal medya hesabından attığı “İdam çözüm olsaydı. Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar, psikiyatrlar, psikologlar, toplum bilimcileri, hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!” tweetinin yankıları hala daha devam ediyor.

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin’in paylaşımı münasebetsizliktir

Tartışmaya, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da dahil oldu. Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Berna Laçin’in paylaşımında yer verdiği ‘Medine’ ifadesi için hakkında soruşturma başlatılmasını eleştirerek “Berna Laçin’in yaptığı şey tek kelimeyle münasebetsizliktir. Fakat münasebetsizlik suç değildir ki! Münasebetsizlik kınanır, ayıplanır, esefle karşılanır falan… Savcının falan devreye girip soruşturma açılması da nereden çıktı!” diye yazdı.

En azından beni birilerine şikayet edip…

Berna Laçin’i attığı tweet hakkında ‘münasebetsizlik’ olarak değerlendirme bulunan Ahmet Hakan’a Barış Atay üzerinden göndermede bulunarak “Ahmet Hakan tabii ki benim gündemle ilgili de maddelerini sıralamış. En azından beni birilerine şikâyet edip “şuna bi şey söyleyin” “şuna haddini bildirin” demediği için kendisine müteşekkirim.” şeklinde bir yanıt verdi.

Barış Atay kimdir?

Lütfen bu adama haddini bildiriniz

Ünlü oyuncu Barış Atay, Twitter’dan, “Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız. Yok öyle ‘torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz’ falan. Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz!” demişti. Ahmet Hakan, Barış Atay’ın bu sözlerine tepki göstermiş ve Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce ve Meral Akşener’den talepte bulunarak, “Lütfen bu adama haddini bildiriniz.” şeklinde paylaşım yapmıştı.

Berna Laçin’in sosyal medya hesabından çocuk tecavüzcülerine idam getirilmesi konusunda düşüncelerini yazdığı tweet paylaşımı sonrasında çok sayıda ünlü ya da ünsüz sosyal medya kullanıcısından yorum geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler