Ana SayfaKimdirBarış Atay Kimdir?

İlgili Postlar

Barış Atay Kimdir?

Türkiye’nin sevilen oyuncularından birisi olan Barış Atay 22 Eylül 1981 yılında doğdu. Almanya asıllı olan oyuncular arasında bulunan Barış Atay, Almanya’nın Wilhelmshaven kentinde dünyaya geldi ve daha sonrasında hayatına Türkiye’de devam etti. Özellikle Almanya doğumlu olmasına rağmen Türkiye’de yaşayan Barış Atay, üniversite eğitimini Çukurova Üniversitesi’nde aldı.

Özellikle üniversite yıllarında tiyatroya düşkünlüğü nedeniyle eğitimini tamamlamayan ve biyoloji bölümünün bırakan Barış Atay, daha sonrasında İstanbul’a gelerek Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümüne başladı. Buradan mezun olduktan sonra çeşitli tiyatro projelerinde yer almaya başlayan oyuncu çok kısa süre içerisinde yapımcıların dikkatini çekti.
Bugün Doğan Ünlüler

Hangi Projelerde Yer Aldı?

Oyuncu, Hacı ve Şöhret, Kavuk ve Zincirbozan gibi pek çok projede yer alarak ismini duyurmayı başardı. Oyuncunun en önemli projesi ise daha fazla kişi tarafından tanınmasını sağlayan Arka Sıradakiler oldu. Arka Sıradakiler dizisinde Saffet karakterini canlandıran Barış Atay, bu karakteri ile kısa süre içerisinde izleyenlerin beğenisini toplarken, daha fazla kişi tarafından tanındı ve böylece pek çok farklı projede yer alma fırsatı elde etti.

8 Mart 2013 tarihinde dünya evine giren oyuncu Beste Sultan Kasapoğulları ile yaptığı evliliğini hala devam ettiriyor. Mutlu bir evliliği olduğunu sık sık dile getiren ünlü oyuncu, özellikle siyasi konularda yaptığı değerlendirmeler ile sosyal medyada yakından takip ediliyor. Özellikle siyasi konular ile ilgili yaptığı değerlendirmeler ve açıklamaları ile dikkat çeken Barış Atay, pek çok kişinin takip ettiği önemli isimler arasında bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler