Ana SayfaDizilerKanatsız Kuşlar Dizisi Oyuncuları Kimdir?

İlgili Postlar

Kanatsız Kuşlar Dizisi Oyuncuları Kimdir?

15 Haziran akşamı, ekranlara ilk bölümü sunulan ATV’nin yeni dizisi; “Kanatsız Kuşlar’ın” fragmanı yayınlandığından beri, oyuncu kadrosundaki isimler de en az dizi kadar merak uyandırmıştı.

Perşembe akşamı  yani dün, saat 20.00’de ekranlara gelen yeni dizi “Kanatsız Kuşlar”,konusu itibariyle; babalarının vefat etmesiyle yoksulluğun pençesine düşen 4 kardeşin, genç ve cefakar bir annenin hayat mücadelesini anlatıyor. Mutlu olmak için çabalayan insanların dramını izleyenlerle paylaşan dizinin, yetenekli oyuncu kadrosu detaylarda sunulmuştur.


Bugün Doğan Ünlüler

Kanatsız Kuşlar Dizisi Oyuncu Kadrosu

Melis Tüzüngüç (Zeynep)

Güzel oyuncu; 4 Ekim 1994’te İstanbul’da doğdu. En son “Baba Candır” dizisinde oynamıştı. Daha öncesinde ise “Harem” ve “Yıldız Masalı” dizilerinde rol almıştır.

Son dizisinde Zeynep rolüyle; kardeşleri için kendi hayallerinden, beklentilerinden vazgeçen, duyarlı, fedakar ve iyi kalpli bir ablayı canlandırıyor. Ahmet ve Onur’un aşık olduğu genç bir kızı oynuyor.

Melis Tüzüngüç kimdir?

Ümit İbrahim Kantarcılar(Onur)

Yakışıklı oyuncu; 10 Ekim 1987’de Antalya doğdu.”İki Aile”,”Küçük Sırlar”,”Yerden Yüksek”,”Pis Yedili”,”Şehrin Melekleri”ve “Kaçın Kurası” gibi dizilerde rol almıştır. Maltepe Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. TV ekranlarındaki kariyeri ilk kez 2006 yılında başlamıştır.

Dizide Onur karakteriyle; başarılı ve istikrarlı bir iş adamı karakterini canlandırıyor. Kültürel, ekonomik ve sosyal anlamda aralarında uçurum olmasına rağmen Zeynep’e aşıktır.

Ümit İbrahim Kantarcılar kimdir?

umit-kantarcilar

Ahmet Varlı (Ahmet)

Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünde öğrenim görmüş olan yetenekli oyuncu, 25 Mart 1984 yılında Trabzon’da doğdu. İlk kez “Doktorlar” dizisi ile 2007’de kamera karşısına geçen Varlı, “Öyle bir Geçer Zaman ki” dizisindeki performansıyla kariyerini yükseltti. Sonrasında ise “Yılanların Öcü” ve “Muhteşem Yüzyıl: Kösem” dizilerinde rol aldı.

Bu dizide ise Zeynep’e karşılıksız aşık olan sadık ve koca yürekli bir delikanlıyı canlandırıyor. Sevdası yüzünden Onur’a rakip olan bir genci oynuyor.

Ahmet Varlı kimdir?

Deniz Bolışık (Nefise)

31 Temmuz 1982 yılında Ankara’da doğan yetenekli oyuncu, “Kırık Kanatlar” dizisi ile ilk kez ekranlara çıkmıştır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarında öğrenim gören Deniz Bolışık; “Eşref Saati”, “Nazlı Yarim”,”Canan”,”Aşkın Bedeli” ve en son da “Kırlangıç Fırtınası” adlı dizilerde rol almıştır.

Bu dizide ise Nefise karakteriyle, çocukları için her şeyinden vazgeçmeye hazır, çaresiz bir anneyi oynuyor.

Deniz Bolışık kimdir?

Fatih Al (Muzaffer)

Profesyonel anlamda ilk kez “Sihirli Annem” dizisiyle ekranlarda görünen oyuncu, 12 Eylül 1976’da Ankara’da doğmuştur. Ankara Dil-Tarih ve Coğrafya Fakültesinde Tiyatro Bölümünden mezun olan ünlü oyuncu,”Rüzgarlı Bahçe” ve “Not Defteri” gibi dizilerde rol almıştır.

Kanatsız Kuşlar dizisinde; zengin ailenin temsilcisi olan otoriter bir iş adamını canlandırmaktadır. Muzaffer Bey’in tüm düzeni hayatına Nefise’nin  girmesiyle değişime uğrayacaktır.

Fatih Al kimdir?

Servet Pandur (Azime)

“Unutma Beni” dizisiyle tanınan ünlü oyuncu, İzmir-Bergama’da, 27 Mart 1970 yılında doğmuştur. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. “Fatmagül’ün Suçu Ne?”,”Yılanların Öcü” ve “İçimdeki Fırtına”gibi dizilerde rol almıştır.

Bu dizide ise Nefise’nin görümcesi, çocukların halaları, Muzaffer Bey’in malikanesinde emektar hizmetçi olarak rol alıyor. Göründüğü gibi olmayan, kurnaz,dost gibi görünen düşman karakterini canlandırıyor.

Servet Pandur kimdir?

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler