Ana SayfaDizilerBu Şehir Arkandan Gelecek Final Yaptı! İşte Finalde Yaşananlar

İlgili Postlar

Bu Şehir Arkandan Gelecek Final Yaptı! İşte Finalde Yaşananlar

ATV’de büyük umutlarla ekranlara taşınan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi, düşük reytingler sonrasında final yaptı.

14 Haziran akşamı yayınlanan final bölümüyle ekranlara veda eden Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi özellikle final bölümü ile dahi izleyenlerin dikkatini çekmeye başaramadı. Özellikle dizisinin ilk bölümünde gemi ile birlikte İstanbul’a gelen ve İstanbul’da tesadüf eseri yeni bir yaşama sahip olan Ali’nin hikayesi yeniden gemi ile son buldu.

Finalde Neler Yaşandı?

Yayınlanan final bölümünde özellikle düğünde babası tarafından vurulan Derin’in çok ağır durumda olması, Ali’yi harekete geçirdi. Sevdiğini vuran adamdan intikam almak isteyen Ali, Tekin’i sıkıştırdı ve ondan büyük bir intikam aldı. Bu sırada eşinin ölmesi ve çocuğunun kurtulması ise Ali’nin hem üzülmesine hem de sevinmesi neden oldu. Yaşanan olaylar sonrasında Ali yeni doğmuş çocuğunu da alarak gemiyle İstanbul’u terk etti ve hikaye başladığı şekli ile sona erdi.

ATV ekranlarında yayınlanan dizinin final bölümü, mutsuz bir şekilde biterken özellikle Ali’nin sevdiği birinin hayatına veda etmesi ve dizide ölmesi oldukça dikkat çekti ve izleyenlerin de oldukça duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu. Dün akşam yayınlanan yeni bölüm, final olmasına rağmen reytinglerde istenen sonucu yaratamadı. Öyle ki dün akşam için yayınlanan reyting sonuçlarında Bu Şehir Arkandan Gelecek ilk 10 içerisine girmeyi başaramadı. 18. olarak düşük bir reyting ile ekranlara veda eden Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi, dizi için alınan kararın ne kadar doğru olduğunu da net bir şekilde gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler